România, la o victorie de meciul decisiv de calificare în Grupa I a Cupei Davis

marius_copil_cupa_davis.jpg

marius copil cupa davis tenis
Marius Copil
FOTO: Facebook

De mult nu a mai avut România un meci atât de ușor în Cupa Davis. Tricolorii au câștigat în mai puțin de două ore ambele partide contra Marocului. Victoria finală și calificarea în meciul decisiv al Grupei a II-a a Zonei Euro-Africane va fi obținută duminică.

Sâmbătă, în sala Polivalentă din Cluj, Marius Copil, locul 84 ATP, l-a învins pe Amine Ahouda, locul 699 ATP, scor 6-0, 6-1, la capătul unul meci care a durat doar 39 de minute.

În al doilea meci al zilei inaugurale, Adrian Ungur, locul 500 ATP, l-a învins pe Lamine Ouahab, locul 572 ATP, scor 6-0, 7-6, într-o oră și 17 minute.

Gabriel Trifu, căpitanul nejucător al României, era bucuros pentru rezultatul de sâmbătă: "Mă bucur că avem 2-0 după primele două meciuri, Marius Copil a jucat foarte bine, fără a da vreo şansă adversarului, la fel şi Adrian, care s-a mobilizat şi a adus punctul 2.  El vine după o absenţă lungă şi sper ca de acum să fie sănătos şi să ne fie aproape în Cupa Davis".

Duminică, Marius Copil şi Florin Mergea vor evolua la dublu cu Ahouda şi Ouahab, iar apoi Copil va evolua cu Ouahab, iar Ungur cu Ahouda.

Loading...