Roland Garros: UPDATE Simona Halep şi Irina Begu, în optimi

Ultima actualizare:

    Simona Halep, la Roland GarrosFoto: Guliver/ GettyImages
Simona Halep, la Roland GarrosFoto: Guliver/ GettyImages

Programul zilei a şasea de meciuri la Roland Garros a fost stabilit, iar Simona Halep şi Irina Begu au jucat în primul meci al zilei, pe terenuri diferite. Ambele au evoluat de la ora 12.00.

UPDATE Irina Begu a câştigat şi ea setul cu 6-1. Ea şi Simona sunt în optimile turneului.

UPDATE Halep a câştigat şi setul decisiv, 6-3, şi a ajuns în optimile turneului de la Roland Garros.

UPDATE Simona a recuperat diferenţa, 6-2. Acum se joacă în decisiv, iar Simona conduce 3-1. De partea cealaltă, Begu a pierdut cu 6-2 şi acum se joacă setul decisiv.

UPDATE Halep a pierdut primul set, 4-6, iar Begu l-a câştigat, 6-4.

Simona Halep, cap de serie numărul 6 şi locul 6 WTA, o înfruntă pe japoneza Naomi Osaka (101 WTA) în primul meci de pe arena Suzanne-Lenglen, al doilea teren ca mărime de la Roland Garros.

Irina Begu, favorită 25 şi locul 28 WTA, o înfruntă pe nemţoaica Annicka Beck (39 WTA), de asemenea în primul meci al zilei, pe terenul 4. Ambele partide vor începe la ora 12.00!

Dacă vor câştiga meciurile, Halep şi Begu se vor califica în optimile de finală ale Grand Slamului de la Paris. Halep ar juca împotriva învingătoarei din meciul Samantha Stosur - Lucie Safarova, iar Begu ar întâlni-o pe câştigătoarea disputei Petra Kvitova - Shelby Rogers.

De asemenea, dublul Mergea/Bopanna joacă vineri în optimile turneului de dublu, împotriva cuplului francez Barrere/Halys, în primul meci de pe terenul 8. Ora de start a partidei este 12.00.

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer vor juca în optimi împotriva cuplului Cuevas/Granollers, în al doilea meci de pe terenul 17. Partida va începe în jurul orei 14.00 În ultimul meci al zilei de pe terenul 8, Horia Tecău şi Simona Halep îşi încep parcursul de dublu mixt, împotriva perechii Chan/Mirnyi.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net