Roger Federer face încă un pas spre trofeul 100

Ultima actualizare:

    Roger Federer
Roger Federer

Elvețianul Roger Federer (locul 3 ATP) l-a învins cu 6-4, 6-3 pe sud-africanul Kevin Anderson (6 ATP), în ultima etapă a Grupei Lleyton Hewitt a Turneului Campionilor de la Londra şi s-a calificat în semifinale de pe primul loc.

Fostul lider mondial a început turneul cu o înfrângere, în faţa japonezului Kei Nisishikori (9 ATP), dar apoi s-a impus în meciurile cu austriacul Dominic Thiem (8 ATP) şi cu Anderson. Acesta din urmă a obținut și el calificarea în semifinale grație celor două victorii din primele. 

Dacă Anderson este primul jucător de tenis din Africa care ajunge în semifinalele Turneului Campionilor, Federer atinge această fază pentru a 15-a oară. În plus, elvețianul ar putea câștiga la Londra trofeul cu numărul 100 în circuitul ATP!  

Din Grupa Gustavo Kuerten și-a asigurat prezența în ”Careul de ași” sârbul Novak Djokovici (1 ATP), însă nu este sigur de locul 1. Pentru al doilea loc luptă germanul Alexandeer Zverev (5 ATP), croatul Marin Cilic (7 ATP) şi americanul John Isner, primii doi având câte o victorie, iar ultimul cu două eşecuri. În ultima etapă, programată astăzi, Cilic îl va înfrunta pe Djokovici, iar Zverev pe Isner.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net