Richard Williams, tatăl surorilor Williams, nu mai poate vorbi

Ultima actualizare:

    Richard Williams a fost și antrenorul Serenei FOTO: Guliver/ Gettyimages
Richard Williams a fost și antrenorul Serenei FOTO: Guliver/ Gettyimages

Surorile Serena și Venus Williams trec prin momente dificile. Tatăl lor, Richard, a făcut un al doilea accident vascular și acum poate vorbi doar prin intermediul fiului său, singurul care îl poate înțelege.

În vârstă de 72 de ani, Richard Williams, tatăl surorilor Serena și Venus Williams și singurul care a crezut în posibilitatea ca ele să devină jucătoare de tenis, a suferit în urmă cu o lună un al doilea accident vascular. Iar acesta i-a afectat vorbirea. De fapt, singurul care îl poate înțelege este fiul său, Chavoita LeSane, fratele mai mare al tenismenelor, care este un nume important în industria muzicală.

Această a doua criză - pe prima a avut-o în urmă cu mai mulți ani – i-a fost provocată lui Richard Williams de cea de-a doua lui soție, Lakeisha (38 de ani). Cei doi au divorțat în 2017, dar ea i-a luat la proces o casă din Florida falsificându-i semnătura. Cel puțin așa susține Richard, iar acesta a fost și motivul pentru care a chemat-o din nou în judecată. Numai că stresul procesului a fost prea mare, așa că organismul tatălui surorilor Williams a cedat și el a pățit acest necaz. Nimeni din familie nu a făcut vreo dezvăluire referitoare la gravitatea situației lui Williams senior.

Serena Williams, sportiva americană a anului

Jucătoarea de tenis Serena Williams a fost desemnată sportiva americană a anului, pentru a cincea oară, de agenţia Associated Press. Explicația acestei surprinzătoare alegeri a fost legată de revenirea rapidă în tenis după problemele suferite în urma naşterii copilului. Serena Williams a mai fost desemnată sportiva anului în 2002, 2009, 2013 şi 2015, ani în care a dominat tenisul feminin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net