Retragerea din China a trimis-o la nuntă pe Simona Halep

simona_halep_nunta_mesteru.jpg

Simona Halep, alături de celelalte invitate la nuntă
Simona Halep, alături de celelalte invitate la nuntă
FOTO: Instagram
Citeste tot despre: 

Simona Halep ar fi trebuit să participe în această săptămână la turneul de categorie Premier de la Zhengzhou (China). Retrasă de la această competiție din cauza unei accidentări, Simona s-a refăcut psihic mergând la o nuntă.

Programat în China în perioada 9-15 septembrie, imediat după US Open, turneul de la Zhengzhou o „antamase” pe româncă încă de la finalul lunii iulie. ”Sunt nerăbdătoare să joc la Zhengzhou Open. Este de fiecare dată plăcut să adăugăm un nou oraş în calendar şi am auzit că provincial Henan are multe de oferit. Abia aştept să vizitez oraşul şi să le prezentăm fanilor de acolo un tenis de clasă mondială”, declara atunci Simona Halep. Numai că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg și românca a fost nevoită să se retragă de la această competiție, chiar dacă ea îi putea oferi puncte importante în tentativa încheierii sezonului pe primul loc în lume. Motivul: o accidentare la glezna stângă.

Numai că orice rău a fost spre bine pentru fostul lider mondial, care ieri tocmai a aflat că a căzut pe locul 6 în lume: ea a putut participa duminică la nunta unui bun prieten. Acesta este un apropiat al cercului de tenismeni din care face parte și Simona, fiind nelipsit de la petrecerile organizate de Halep, de Cosmin Hodor sau de Horia Tecău. Tenismena a fost atât de bucuroasă că a putut participa, încât a postat imagini de la petrecere pe Instagram ieri dimineață. Din acestea se vede că s-a simțit foarte bine alături de Irina Antonie și alte prietene care au fost, de asemenea, invitate.

simona_halep_nunta_irina_antonie.jpg

Simona Halep, alături de prietena ei, Irina Antonie, la nuntă
Simona Halep, alături de prietena ei, Irina Antonie, la nuntă
FOTO: Instagram
Loading...