Retragerea din China a trimis-o la nuntă pe Simona Halep

Ultima actualizare:

    Simona Halep, alături de celelalte invitate la nuntăFOTO: Instagram
Simona Halep, alături de celelalte invitate la nuntăFOTO: Instagram

Simona Halep ar fi trebuit să participe în această săptămână la turneul de categorie Premier de la Zhengzhou (China). Retrasă de la această competiție din cauza unei accidentări, Simona s-a refăcut psihic mergând la o nuntă.

Programat în China în perioada 9-15 septembrie, imediat după US Open, turneul de la Zhengzhou o „antamase” pe româncă încă de la finalul lunii iulie. ”Sunt nerăbdătoare să joc la Zhengzhou Open. Este de fiecare dată plăcut să adăugăm un nou oraş în calendar şi am auzit că provincial Henan are multe de oferit. Abia aştept să vizitez oraşul şi să le prezentăm fanilor de acolo un tenis de clasă mondială”, declara atunci Simona Halep. Numai că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg și românca a fost nevoită să se retragă de la această competiție, chiar dacă ea îi putea oferi puncte importante în tentativa încheierii sezonului pe primul loc în lume. Motivul: o accidentare la glezna stângă.

Numai că orice rău a fost spre bine pentru fostul lider mondial, care ieri tocmai a aflat că a căzut pe locul 6 în lume: ea a putut participa duminică la nunta unui bun prieten. Acesta este un apropiat al cercului de tenismeni din care face parte și Simona, fiind nelipsit de la petrecerile organizate de Halep, de Cosmin Hodor sau de Horia Tecău. Tenismena a fost atât de bucuroasă că a putut participa, încât a postat imagini de la petrecere pe Instagram ieri dimineață. Din acestea se vede că s-a simțit foarte bine alături de Irina Antonie și alte prietene care au fost, de asemenea, invitate.

Simona Halep, alături de prietena ei, Irina Antonie, la nuntă
Simona Halep, alături de prietena ei, Irina Antonie, la nuntă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net