Reacția Irinei Begu după ce a fost jignită de Caroline Garcia

Ultima actualizare:

    Irina BeguFoto AP
Irina BeguFoto AP

Irina Camelia Begu a scris pe pagina oficială de Facebook că nu a auzit şi nici nu a văzut vreo înregistrare care să certifice faptul că sportiva franceză Caroline Garcia ar fi făcut remarce rasiste la adresa ei, în partida din prima manşă a turneului de la Charleston.

În urma numeroaselor telefoane primite şi a informaţiilor apărute în presă aş dori să clarific câteva lucruri legate de presupusele declaraţii ale Carolinei Garcia:

1. Personal eu nu am auzit acest lucru şi nici nu am văzut vreo înregistrare care să certifice acest lucru. Dacă aceste declaraţii au fost făcute cu siguranţă WTA va analiza situaţia şi va lua măsurile corespunzătoare.

2. Fiind încă în timpul turneului toată atenţia mea se îndreapta către tenis (antrenamente, recuperare, meciuri), aş dori să mă concentrez pe activitatea mea şi să las deoparte alte lucruri care mă pot influenţa în sens negativ", este mesajul postat de Irina Begu pe contul ei de Facebook.

Un blog portughez, bolamarela.pt, a scris, citând tennisforum.com, că Irina-Camelia Begu ar fi fost făcută "ţigancă de rahat" de jucătoarea franceză Caroline Garcia, în timpul meciului pe care cele două sportive l-au disputat, luni, în turul întâi al turneului de la Charleston, partidă câştigată de româncă în trei seturi.

La scorul de 5-5 în setul decisiv, Garcia ar fi spus către loja sa, potrivit sursei citate: "Iată, o să pierd în faţa ţigăncii ăsteia nenorocite!".

Însă până la ora transmiterii acestei ştiri nu există nicio probă audio sau declaraţia vreunui martor cu privire la aceste posibile jigniri şi nici vreo reacţie a jucătoarei franceze, postarea de tennisforum.com fiind ştearsă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net