Raonic e peste Djokovic la Turneul Campionilor

20-caseta-djokovicsdfhg.jpg

Sârbul vrea să-şi recâştige poziţia de lider mondial pierdută în faţa lui Murray
Foto Click!

Ieri a început la Londra şi ultima mare competiţie masculină în tenis a anului. În O2 Arena s-au disputat primele două jocuri, în care favoriţii s-au impus până la urmă.

Sub privirile lui Jose Mourinho, antrenorul lui Manchester United, sârbul Novak Djokovic a câştigat greu în faţa puştiului minune al Austriei, Dominic Thiem. A fost un prim set câştigat la tie-break, scor 12-10, de Thiem, dar experienţa lui Djokovic şi-a spus cuvântul. Au urmat două seturi lejere, 6-0, 6-2, şi o victorie care îl apropie de semifinale. Pe primul loc în grupă e însă canadianul Milos Raonic, care a trecut în minimum de seturi de francezul Gael Monfils, scor 6-3, 6-4. 

Azi intră în focuri şi liderul mondial, Andy Murray, care va juca împotriva croatului Marin Cilic. În celălalt meci al grupei, elveţianul Wawrinka îl va întâlnit pe japonezul Kei Nishikori.

Loading...

Citește și

  • Cum a fost posibil ca scoţianul Andy Murray să-i „fure” sârbului Novak Djokovici primul loc în clasamentul ATP? Să vedem ce are de spus Judy, mama sportivului scoţian.

  • Lumea tenisului s-a reunit sâmbătă pentru a petrece alături de Simona Halep. Aceasta şi-a serbat cu o lună şi jumătate mai târziu ziua de naştere.

  • Finalul anului 2016 e unul pasionant pentru iubitorii tenisului. Doi jucători se luptă pentru a încheia sezonul pe primul loc: britanicul Andy Murray şi sârbul Novak Djokovici.

  • Simona Halep şi-a început vacanţa cu o mică lecţie de tenis alături de cei mici. 130 de prichindei au venit ieri la o preselecţie la care printre „examinatori” s-au aflat Simona Halep şi Monica Niculescu. La final, Simona a vorbit despre mai multe aspecte ale vieţii şi carierei ei.