Raluca Olaru s-a calificat în turul 2 al turneului de la Madrid, la dublu

Ultima actualizare:

    Raluca OlaruFoto: EPA-EFE
Raluca OlaruFoto: EPA-EFE

Participantă în întrecerea de dublu de la Madrid, Raluca Olaru a promovat în turul 2. Jucând alături de Nadia Kichenok (Ucraina), românca a câștigat cu 7-5, 6-3, într-o oră şi 19 minute, meciul cu Ekaterina Alexandrova (Rusia) și Zhaoxuan Yang (China).

În faza următoare, cele două sportive le vor întâlni pe Petra Martic (Croaţia) și Shelby Rogers (SUA). Pentru calificarea în turul 2, Raluca și Nadia vor împărți premiul de 13.810 euro şi 120 de puncte.

Ocupantă a locului 3 mondial şi favorită cu numărul 3 al turneului dotat cu premii în valoare totală de 2,5 milioane de euro de la Madrid, Simona Halep o va întâlni mâine (duminică, 2 mai) pe jucătoarea chineză Saisai Zheng (locul 57 WTA). Confruntarea va conta pentru turul doi al întrecerii din capitala Spaniei.

Meciul Halep – Zheng va fi cel de-al patrulea de pe terenul „Manolo Santana”. Înaintea acestei dispute, acolo se vor desfășura partidele  Karolina Muchova (Cehia) – Naomi Osaka (Japonia, cap de serie 2), Arina Sabalenka (Belarus, cap de serie 5) – Daria Kasatkina (Rusia) și Dușan Lajovic (Serbia) – Denis Shapovalov (Canada, cap de serie 11).În primul tur al acestei ediții de la Madrid Open, Simona Halep a depășit-o (6-0, 7-5) pe jucătoarea spaniolă Sara Sorribes Tormo (46 WTA).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net