Rafael Nadal s-a căsătorit cu iubita lui din copilărie! Unde a avut loc ceremonia

gettyimages-133151063-594x594.jpg

Rafael Nadal s-a căsătorit!
Foto: Getty

Jucătorul de tenis Rafael Nadal, care a câştigat 19 turnee de Grand Slam, dintre care 12 la Roland Garros, s-a căsătorit sâmbătă, 19 octombrie, cu partenera lui de viaţă, Maria Francesca „Mery” Perello.

Rafael Nadal și iubita lui din copilărie, Mery, s-au căsătorit sâmbătă în cadrul unei ceremonii private organizată pe insula natala a sportivului spaniol, Malloca. Cei doi și-au început povestea de iubire în urmă cu 14 ani, însă abia acum au decis că este momentul să treacă la următorul nivel al relației lor și și-au unit destinele. 

Rafael Nadal s-a căsătorit cu Maria Perello

Rafael Nadal, în vârstă de 33 de ani, şi iubita lui, în vârstă de 31 de ani, au organizat nunta la castelul Sa Fortalesa din Pollenca - un oraş din nord-estul insulei Mallorca, iar la eveniment au participat în jur de 350 de invitaţi.

gettyimages-171709736-594x594.jpg

Rafael Nadal este de acum un bărbat însurat
Foto: Getty

Printre aceștia s-au numărat foarte mulți jucători de tenis, așa cum era de așteptat, printre care și David Ferrer și Feliciano Lopez, dar și un chip regal, fostul regele al Spanei, Juan Carlos. 

Mery Perello l-a cunoscut pe soțul ei prin intermediul prietenei sale din copilărie, Maribel Nadal, sora celebrului tenismen. Preotul Tomeu Catala a fost cel care a oficiat căsătoria celor doi, potrivit Daily Mail „Fiecare dintre nunțile în care am fost implicat au fost speciale, iar aceasta va fi la fel [...] O să căsătoresc două persoane care se iubesc”, a spus acesta. 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1