Primul meci, prima victorie. Monica Niculescu a pășit cu dreptul în sezonul 2019 al WTA

Monica Niculescu

Monica Niculescu
Monica Niculescu
Foto Click!

Monica Niculescu a obținut prima victorie românească în circuitul WTA 2019. Ea a trecut de primul tur al calificărilor turneului de la Shenzhen 2019.

În primul tur al calificărilor turneului WTA de la Shenzhen, Monica Niculescu a învins-o cu scorul de 6-0, 6-3 pe rusoaica Irina Kromaceva, după 59 de minute de joc.

Următoarea adversară va fi japoneza Nao Hibino, locul 113 mondial. Învingătoarea acestui meci va promova pe tabloul principal al turneului dotat cu premii în valoare totală de 750.000 de dolari.

Tot în calificări a evoluat și Irina Bara. Ea a fost învinsă în primul tur al calificărilor de la Shenzhen, cu scorul de 7-5, 6-4, de a șaptea favorită, Ivana Jorovic.

Dacă Monica Niculescu va reușit să se califice pe tabloul principal de la Shenzhen, atunci numărul jucătoarelor românce care vor lupta pentru titlul turneului chinez va fi de 4. Direct acceptate pe tablou sunt Irina Begu, Ana Bogdan și Sorana Cîrstea.

Deținătoarea titlului de la Shenzhen este Simona Halep. Aceasta s-a impus și la simplu și la dublu, alături de Irina Begu.

 

Loading...