Primele imagini de la nunta lui Nadal. Rochia miresei, în prim-plan

nadal-rafa-nunta-sotie-rochie.jpg

Rafael Nadal şi Xisca Perello s-au căsătorit sâmbătă
Citeste tot despre: 

Tenismenul spaniol Rafael Nadal (33 de ani) s-a căsătorit sâmbătă cu iubita din copilărie, Xisca Perello (31 de ani), eveniment desfăşurat într-un luxos castel din insula natală a sportivului, Mallorca.

Nunta a fost una ascunsă de ochii publicului larg, cei peste 350 de invitaţi fiind obligaţi să-şi lase telefoanele mobile la intrare pentru ca în spaţiul virtual să nu apară prea multe fotografii.

Rochia miresei fost una elegantă şi sofisticată în acelaşi timp, cu mâneci lungi şi impregnată cu motive grafice şi florale, creată de un renumit designer catalan, Rosa Clara, şi inspirată din mişcarea artistică Art Deco.

Dantelată şi semi-transparentă în partea de sus, ţinuta a fost de un alb imaculat în partea inferioară, mai exact o fustă confecţionată din mătase naturală, la fel ca şi voalul discret. În schimb, Rafael Nadal s-a îmbrăcat într-un costum gri marca Bruno Cucinelli.

La petrecerea propriu-zisă, Xisca şi-a făcut apariţia într-o a doua rochie, cu spatele gol, care a semănat izbitor cu ţinuta purtată de actriţa Meghan Markle la nunta cu prinţul Harry.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1