Prima mare surpriză la Roland Garros 2018: campioana Jelena Ostapenko, eliminată în primul tur

Ultima actualizare:

    Jelena Ostapenko era campioana editiei 2017 la Roland GarrosFOTO: EPA
Jelena Ostapenko era campioana editiei 2017 la Roland GarrosFOTO: EPA

Turneul de la Roland Garros a început cu o imensă surpriză. Campioana ediţiei 2017, letona Jelena Ostapenko, a fost eliminată în primul tur, de Kateryna Kozlova.

Letona Jelena Ostapenko şi-a exprimat dezamăgirea după ce, din postura de câştigătoare a ediţie trecute a turneului de la Roland Garros, a fost eliminată în turul I a competiţiei care a început duminică.Ostapenko a fost învinsă cu 7-5, 6-3 de Kateryna Kozlova, din Ucraina.

"A fost o zi catastrofală, cred că am jucat la, poate, 20 la sută din capacitatea mea. Orice jucătoare capabilă să returneze cinci mingi m-ar fi bătut. La început, a mers, dar apoi totul a fost din rău în mai rău. Nu am fost eu însămi pe teren. Am încercat să lupt, dar ea a jucat foarte bine defensiv. Ziua nu a început bine, simţeam că se va întâmpla aşa ceva. Am fost într-o stare proastă, nimic nu mergea cum voiam. Am încercat să rămân pozitivă, dar în final n-am reuşit. După Roma, m-am accidentat şi nu m-am putut pregăti în ultimele zile, nu am făcut decât câteva antrenamente înainte de a juca duminică. Aş fi preferat să joc luni sau marţi. Vreau să uit acest meci, pentru a reveni mai puternică anul viitor. Vreau să joc la dublu (n.r. - în echipă cu Elena Vesnina). Sper că va merge mai bine. Sunt cu adevărat dezamăgită, supărată", a declarat Ostapenko.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net