Patru meciuri cu românce azi la Miami! Simona Halep joacă prima

Ultima actualizare:

    Simona Halep a fost în 2015 în semifinalele turneului la MiamiFoto: Getty
Simona Halep a fost în 2015 în semifinalele turneului la MiamiFoto: Getty

Se va vorbi românește azi, la Miami. Nu mai puțin de patru meciuri cu românce sunt în program. Simona Halep, a cincea favorită a turneului de la Miami, va juca în chiar primul meci al zilei în optimile de finală. Va fi urmată de Monica Niculescu și Irina Begu, dar și de meciul de dublu al Monicăi Niculescu.

Partida dintre Simona Halep și britanica Heather Watson va avea loc de la ora 18.00, fiind prima pe terenul numărul 1. Meciul contează pentru optimile de finală și Halep conduce cu 2-0 în meciurile directe.

În aceeași fază și pe același teren se va vorbi în mare parte românește, pentru că acolo vor evolua, azi, și celelalte două românce din optimi: Monica Niculescu și Irina Begu.

Monica Niculescu, cap de serie numărul 32, va juca de la ora 22.00, tot pe terenul 1, contra unei alte britanice, Johanna Konta, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 24. Niculescu a învins-o pe Konta, anul trecut, în sferturile de finală ale turneului de la Nottingham, cu 6-2, 2-6, 6-2, în singura lor întâlnire.

Irina Begu va juca, tot pe terenul 1, în meciul de închidere a programului, după miezul nopții în România. Ea o va întâlni pe americanca Madison Keys, cap de serie numărul 22.

Monica Niculescu are azi două partide, căci după terminarea meciului de simplu va trece la dublu. Ea și rusoaica Margarita Gasparyan vor juca împotriva liderelor mondiale, Martina Hingis și Sania Mirza, în turul secund al probei de dublu.

Toate cele trei meciuri de simplu vor fi televizate în direct la DolceSport.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net