Patricia Țig își continuă maratonul victorios

patricia_tig_01-sport-pictures.jpg

Patricia Țig se află într-o bună perioadă a carierei sale
Patricia Țig se află într-o bună perioadă a carierei sale
Foto: Sport Pictures

Aflată pe locul 264 WTA, Patricia Maria Țig s-a calificat astăzi în sferturile de finală ale turneului de la Jurmala

Finalistă la București, duminică, după ce a disputat șapte meciuri venind din calificări, Patricia Ţig a obținut a doua victorie la Baltic Open. 
După ce a învins-o cu 6-2, 6-1 pe indianca Ankita Raina, în primul tur, astăzi (miercuri, 24 iulie) românca a trecut cu 6-4, 6-4 de ucraineanca Anhelina Kalinina. Pati a dominat disputa, iar datele statistice ilustrează superioritatea ei. Ea a avut 3-1 la ași, fiind mai precisă pe primul serviciu (79% la 78%).
În sferturile de finală, Țig o va înfrunta pe câștigătoarea meciului Anastasia Potapova (Rusia, cap de serie nr. 6) - Diana Marcinkevica (Letonia). Pentru accederea în această fază a turneului, ea și-a asigurat 4.980 de euro și 60 de puncte WTA. În ”sferturi” ar mai putea ajunge și Irina Bara, care va juca mâine (joi, 25 iulie), în turul 2, contra rusoaicei Valentina Ivakhnenko, cea care a eliminat-o în runda inaugurală pe Sorana Cîrstea. 
Este de subliniat că, înaintea meciului de astăzi, Kalinina nu prea a reușit să doarmă... Ea a avut o stare de euforie după ce câștigase (4-6, 6-4, 6-1) în fața Katerinei Siniakova. "A fost foarte dificil să adorm... Antrenorul meu mi-a spus că mă bate dacă mă mai gândesc la acel meci. Am încercat să mi-l scot din cap, însă a fost tare dificil", a mărturisit Kalinina.

Loading...