Partide dificile pentru Halep la Miami

19-sport-halep-gettyimages-653015682.jpg

Simona Halep speră ca la Miami să adune mai multe victorii
Foto: Guliver/ GettyImages

Simona Halep nu poate spune că a avut noroc la tragerea la sorţi a turneului de la Miami. Ea a fost desemnată cap de serie 3, dar ar putea juca în semifinale contra liderului mondial, Kerber.

Chiar în ziua în care a căzut oficial pe locul 5 în lume, Simona Halep a aflat şi numele potenţialelor adversare de la Miami. Ea este direct calificată în turul secund al competiţiei americane la care anul trecut a ajuns în sferturile de finală. În turul al doilea, Simona va juca, probabil, contra japonezei Naomi Osaka, ocupanta poziţiei 49, dar una dintre cele mai talentate tinere jucătoare din circuitul mondial. Aceasta va juca împotriva cehoaicei Kristina Kucova. Jucătoarea din Constanţa se află în partea de sus a tabloului, iar în fazele superioare ar putea să le întâlnească, în sferturi, pe favorita 8, americanca Madison Keys, iar în semifinale pe nemţoaica Angelique Kerber, liderul mondial. 

Pe tabloul principal se mai află alte trei românce: Irina Begu, cap de serie 28, Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea.

Simona are coechipier celebru

Simona Halep a mai semnat un contract de sponsorizare. Ea a devenit ambasadorul pe România al mărcii Mercedes Benz, din partea căreia va primi spre folosinţă diverse tipuri de automobile. Simona devine astfel „coechipieră” cu Roger Federer, care are un contract pe mulţi ani cu producătorul de automobile.

loading...
Loading...

Citește și