Ora meciului Simona Halep - Elina Svitolina, din semifinalele de la Doha

Ultima actualizare:

    Simona Halep, la Doha 2019FOTO: Profimedia
Simona Halep, la Doha 2019FOTO: Profimedia

Simona Halep va juca vineri după-amiază în semifinalele turneului WTA de la Doha, contra ucrainencei Elina Svitolina. Se știe ora meciului.

Organizatorii turneului de la Doha au anunțat ora meciului Simona Halep – Elina Svitolina, din semifinale. Partida va fi prima din program și va avea loc la ora 15.30. Ea va fi televizată în direct de DigiSport. Aceasta va fi a șaptea partidă dintre cele două jucătoare, Svitolina conducând cu scorul general de 4-2.

După victoria cu 7-6, 7-6 obținută în sferturi în fața nemțoaicei Julia Goerges, SImona a spus: “Sunt foarte fericită, a fost un meci foarte greu, e întotdeauna greu să joci împotriva Juliei, pentru că are un serviciu puternic, iar forehand-ul când are timp îl loveşte foarte puternic. Dar nu am renunţat, de aceea am putut câştiga acest meci, sunt mândră de efortul pe care l-am făcut pe teren. Îmi place să joc la Doha şi nu vreau să plec”, a declarat Simona Halep. Ea a fost impresionată de numărul mari de fani români care au încurajat-o la meciul de joi: ”M-am obişnuit cu FedCup, săptămâna trecută. Vă mulţumesc tuturor pentru că aţi venit, le mulţumesc românilor! Este o atmosferă frumoasă întotdeauna şi vreau să spun, de asemenea, mulţumesc, Doha, eşti ospitalieră cu mine de fiecare dată şi mă simt bine aici de fiecare dată când vin”, a mai spus viitorul număr 2 WTA.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net