Olaru scapă turma

Ultima actualizare:

    Olaru şi Savchuk  fac pereche  bună în 2017
Olaru şi Savchuk fac pereche bună în 2017

Iubitorii tenisului au intrat în noul an cu aşteptări mari de la favoriţii lor, dar începutul este modest. Salvarea obrazului vine însă de la cine ne aşteptam mai puţin, greii rămânând până acum datori.

Raluca Olaru şi partenera ei din Ucraina, Olga Savchuk, s-au calificat ieri în semifinalele turneului de la Hobart, după ce una dintre surorile Kichenok s-a accidentat şi adversarele nu s-au prezentat la jocul din sferturi. În penultimul act, dublul româno-ucrainean va juca împotriva perechii formate din Mandy Minella, din Luxemburg, şi Anastasija Sevastova, din Letonia. Dacă vor câştiga şi acest joc, Olaru şi Savchuk vor bifa a doua finală consecutivă după ce săptămâna trecută au jucat de asemenea ultimul act al turneului de la Shenzhen, pierdut la Hlavackova/Peng. Din păcate, performanţele Ralucăi sunt până acum cam singurele româneşti în turneele care preced Australian Open. Simona Halep a ales să joace într-o singură competiţie înainte de marele bal de la Melbourne, dar a pierdut în turul al doilea, la Shenzhen. Tot turul al doilea pare maximul şi pentru băieţii de dublu. Horia Tecău şi Julien Rojer s-au oprit după un singur meci câştigat atât la Brisbane, cât şi la Sydney, ieri călăii lor fiind doi anonimi, Koolhof şi Middelkoop. Acelaşi traseu îl are şi Florin Mergea, care alături de Inglot a pierdut tot în turul doi la Doha şi Auckland. Monica Niculescu e în semifinale la Hobart, dar azi are meci greu cu Lesia Tsurenko.

Halep, favorită 4 la Australian Open


    Simona Halep
Simona Halep

Siomona Halep s-a antrenat la Melbourne după dezamăgirea din China, aşteptând cu nerăbdare primul mare şlem al anului. Înainte să afle cu cine va juca, românca a fost înştiinţată de organizatori că va fi cap de serie numărul 4 la Australian Open. Doar Irina Begu mai are acest statut, ea fiind a 27-a favorită la Melbourne. Cu cele mai mari şanse e creditată nemţoaica Angelique Kerber, liderul WTA în exerciţiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net