O veste bună: ultimul meci al lui Horia Tecău va avea loc cu spectatori, duminică

Ultima actualizare:

    Echipa de Cupa Davis a României pentru meciul cu PeruFOTO: Facebook/ FR Tenis
Echipa de Cupa Davis a României pentru meciul cu PeruFOTO: Facebook/ FR Tenis

Dacă sunteți în Cluj-Napoca, duceți-vă duminică la Sala Polivalentă pentru a fi alături de Horia Tecău la ultimul meci al carierei. Astfel veți încuraja și echipa de Cupa Davis a României, care mai are nevoie de o victorie pentru a promova în calificările turneului final.

Organizatorii confruntării România – Peru, din barajul pentru calificările turneului final al Cupei Davis, scor 2-0 după prima zi, au anunțat că în contextul noilor dispoziții, vor lăsa intrarea spectatorilor liberă pentru meciurile de duminică. Așa că iubitorii tenisului din Cluj-Napoca sunt așteptați la sala Polivalentă pentru a fi alături de echipa noastră, dar mai ales pentru a-l susține din tribune pentru ultima oară pe Horia Tecău. Acesta a anunțat acum o săptămână că se retrage din activitate la finalul acestui sezon, iar partida de dublu contra statului Peru va fi chiar ultima din carieră.

Meciul de dublu în care Horia va face pereche cu Marius Copil va începe la ora 11.30 și sunteți așteptați să ocupați în totalitate cele 30% din locurile sălii, așa cum este permis de regulament. Singura condiție este să aveți certificat de vaccinare sau de trecut prin boală.

În prima zi a confruntării dintre România și Peru, Nicolae Frunză l-a învins pe Nicolas Alvarez cu 6-2, 6-4, iar Marius Copil a trecut cu 7-5, 6-2 de Conner Huertal del Pino .

Duminică, de la ora 11.30, va avea loc meciul de dublu dintre Marius Copil/ Horia Tecău și Sergio Galdos/ Arklon Huertas del Pino, după care vor urma, dacă va mai fi cazul, meciurile de simplu Marius Copil – Nicolas Alvarez şi Nicolae Frunză – Conner Huertas del Pino.

Întâlnirea contează pentru Grupa Mondială I – Knockout, iar echipa care va câştiga va juca în 2022 în calificările Cupei Davis pentru un loc la turneul final, printre cele mai bune 16 naţionale din lume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net