O româncă, ambasador al Australian Open

Ultima actualizare:

    Silvana Lovin, actualmente  Philippoussis, a făcut deja  o şedinţă foto la MelbourneFoto: ausopen.org
Silvana Lovin, actualmente Philippoussis, a făcut deja o şedinţă foto la MelbourneFoto: ausopen.org

O româncă va fi implicată în bunul mers al manifestărilor din jurul Australian Open. Ea va fi ambasadoarea primului Festival organizat în timpul competiţiei. Numele ei este unul foarte cunoscut la Antipozi: Silvana Philippoussis.

Primul turneu de Grand Slam al anului va avea parte în acest an şi de un Festival al Australian Open, un spaţiu în care vor avea loc meciuri demonstrative, jocuri pentru copii, totul cu participarea vedetelor din tenis prezente în turneu. Iar pentru că trebuia aleasă o vedetă apropiată de tenis care să fie ambasadorul acestui festival, care să facă reportaje, interviuri, dar să şi întâmpine oaspeţii de vază, aceasta a fost aleasă Silvana Philippoussis.

În vârstă de 29 de ani, Silvana este soţia fostului jucător australian Mark Philippoussis (38 de ani), dar şi unul dintre cele mai cunoscute fotomodele din lume. De origine română, Silvana Lovin a emigrat împreună cu familia ei în Australia când ea nu avea decât doi ani şi jumătate. După un an petrecut la Brisbane, familia s-a stabilit la Melbourne, loc de unde a început ascensiunea spre cele mai celebre podiumuri de prezentare ale lumii. Totul a început la 17 ani, când mama ei a înscris-o la un concurs de talente în modelling, pe care l-a câştigat fără probleme.

Aşa a devenit una dintre cele mai apreciate fotomodele din lume, pozând pentru firme celebre din lume, apărând şi pe coperţile unor reviste de foarte mare tiraj. Întâlnirea cu Mark s-a petrecut în urmă cu câţiva ani, prin intermediul unor prieteni comuni din Los Angeles. A fost dragoste la prima vedere, aşa că nunta a venit firesc, în septembrie 2013. Familia ei nu avea cum să se opună, mai ales că ani de-a rândul, pe vremea când juca, Philippoussis a fost idolul tuturor locatarilor casei. Căsătoria a avut loc într-o ceremonie privată, iar pentru că ţin la intimitatea lor, au decis să refuze toate propunerile venite din partea revistelor mondene din întreaga lume de a vinde fotografii de la eveniment.

Au un băiat de un an şi 9 luni


    Foto: Guliver/Splashnews
Foto: Guliver/Splashnews

Mark şi Silvana Philippoussis au băiat, Nicholas Emanuel, în vârstă de un an şi 9 luni, botezat după numele tatălui lui Mark (Nicholas) şi cel al fratelui mai mic al Silvanei (Emanuel). Familia Philippoussis trăieşte în San Diego, dar cel puţin de trei ori pe an soseşte la Melbourne, acolo unde locuiesc părinţii ambilor. Acum, nu doar Silvana, ci şi Mark e implicat în Australian Open, căci dacă ea va fi ambasadorul Festivalului, el va juca în turneul legendelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net