O campioană de la Wimbledon e numai piele şi os din cauza unui virus

Ultima actualizare:

    Marion Bartolifoto: getty images
Marion Bartolifoto: getty images

Marion Bartoli, 31 de ani, a luat un virus misterios din India, din cauza căruia nu poate mânca, nu poate folosi telefonul fără mănuşi şi nu se poate spăla decât cu apă minerală.

Lumea tenisului e în stare de şoc după ce Marion Bartoli a făcut cunoscută povestea sa tristă. Fostă campioană la Wimbledon a apărut la un post de televiziune britanic şi a vorbit în premieră despre momentele teribile prin care trece. "În luna februarie, am luat un virus după o vizită în India. Doctorii nu mi-au putut spune nici până acum despre ce virus este vorba, deşi am am făcut toate anlizele posibile. Nu pot să mănânc aproape nimic, nu suport ca faţa să îmi fie atinsă de nimic, nici măcar de un şerveţel, pentru că am reacţii alergice. Nu suport nici aparatură electronică, atunci când vorbesc la telefon trebuie să port mănuşi. Viaţa mea e un coşmar în acest moment, nu doresc nimănui să treacă prin ce trec eu. Nu pot nici măcar să mă spăl cu apă normal, suport doar apa minerală pe corpul meu", a spus Bartoli.

Întrebată dacă se teme pentru viaţa ei, fosta jucătoare franceză a răspuns afirmativ: "Da, poate inima mea se va opri la un moment dat".

Marion Bartoli a câştigat Grand Slamul de la Londra în 2013. După ce a slăbit atât de mult, lumea a crezut că suferă de anorexie. Ea a fost invitată la Londra pentru a juca într-un demonstrativ de dublu, dar a refuzat să mai intre pe teren din cauza stării sale. "Am vrut ca lumea să ştie prin ce trec, poate sunt şi alte persoane în situaţii asemănătoare. Luni încep un nou tratament şi îmi pun toate speranţele în el".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net