Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc, mai devreme decât se așteaptă toată lumea! Ilie Năstase a dat-o de gol

Ultima actualizare:

    Simona Halep va îmbrăca în curând rochia de mireasăFoto: arhivă personală
Simona Halep va îmbrăca în curând rochia de mireasăFoto: arhivă personală

Ilie Năstase i-a făcut o „bucurie” Simonei Halep! Fostul mare tenisman a dezvăluit fără să vrea, în cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, data la care se va căsători Simona Halep cu logodnicul ei, Toni Iuruc.

Simona Halep (29 de ani) a dorit să țină ascunsă data la care va devenit mireasa lui Toni Iuruc (42 de ani). Planurile însă i-au fost date peste cap de Ilie Năstase, care a divulgat fără să vrea ziua mult așteptatului eveniment. 

În cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, Ilie Năstase a fost întrebat ce face de ziua actualei soții, Ioana Simion, care pe 15 septembrie face 46 de ani. Acesta a răspus sincer că a fost invitat la cununie de SimonaHalep!

”De ziua Ioanei, pe 15 septembrie, eu am primit deja un telefon de la Simona Halep care mi-a zis că face cununia cu soțul ei la Constanța! Așa că suntem invitați acolo”, a declarat Ilie Năstase, la Kanal D.

Simona Halep, petrecere de logodnă luna trecută


    Simona Halep și Toni Iuruc, în ziua petrecerii de logodnăfoto: Instagram
Simona Halep și Toni Iuruc, în ziua petrecerii de logodnăfoto: Instagram

Luna trecută, Simona Halep a pus pe jar opinia publică când a dat o petrecere de logodnă la vila ei de la Izvorani, la care au fost invitate toate rudele. Presa a crezut atunci că marea noastră tenismenă s-a căsătorit, când de fapt era vorba doar de o petrecere tradițională machedonească.„Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă. Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea. În rest, Simona este bine, urmează în continuare tratamentul la picior, se reface ușor, ușor. Bineînțeles că ne dorim și nepoței", a declarat atunci, în exclusivitate pentru Click!, Stere Halep, tatăl campioanei noastre.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net