Nuntă de 7 stele

19-sport-asta-ap_16194396122305-cei-doi.jpg

Ana şi Bastian sunt împreună de doi ani
Foto: AP

Fotbalistul Bastian Schweinsteiger şi tenismena Ana Ivanovic s-au căsătorit la Veneţia, petrecerea fiind una grandioasă. Printre invitaţi a fost şi Sorana Cîrstea.

Nunta anului în lumea sportului a început luni şi se va termina în această seară. Locaţia a fost ţinută mult timp secretă, inclusiv pentru fericiţii invitaţi. Printre ei a fost şi Sorana Cîrstea, bună prietenă cu tenismena sârbă.

19-sport-asta-ap_nunta.jpg

Ana Ivanovic şi Bastian Schweinsteiger au avut o barcă pe post de caleaşcă
Foto: AP

După o relaţie de aproape doi ani, neamţul Bastian Schweinsteiger (31 de ani) şi frumoasa sârboaică Ana Ivanovic (28 de ani) şi-au unit destinele într-o atmosferă de basm. Detaliile nunţii au fost ţinute mult timp ascunse inclusiv pentru oaspeţi, care au fost anunţaţi doar să-şi ia liber în intervalul 11-13 iulie şi să se prezinte la aeroportul din Veneţia. Cu paparazzi pe urmele lor, Bastian şi Ana nu s-au putut feri până la capăt, cuplul de miri fiind surprinşi luni seară pe o gondolă din Veneţia, îndreptându-se spre hotelul de 7 stele Aman Canal Grande, un palat din secolul XVI transformat într-o locaţie exclusivistă. De altfel, în afara puţinilor invitaţi, nici musca n-a mişcat la Aman Canal Grande, toate facilităţile hotelului fiind închiriate de luni până miercuri de proaspăta familie Schweinsteiger.

 

Noaptea nunţii a costat 5.000 €

Dormitorul matrimonial în care fotbalistul şi tenismena şi-au petrecut cele trei zile de vis i-a costat pe cei doi nu mai puţin de 5.000 de euro pe noapte, un preţ de trei ori mai mare decât al unei camere obişnuite. În urmă cu doi ani, în acelaşi dormitor s-au bucurat de noaptea nunţii actorul George Clooney şi iubita sa, Amal Alamudin.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1