"Nu am visat să ajung atât de sus!". Fenomenul Halep, sub lupă într-un documentar TVR

Regina tenisului mondial își deschide sufletul în această seară, de la ora 21.00, în prima ediţie din noul sezon al emisiunii "Dosar România", de la TVR 1.

În ultimii trei ani, românii au investit speranţă, simpatie, patimă, într-o jucătoare de tenis. Simona Halep (26 de ani), care a ajuns numărul 1 mondial pornind de pe locul 150, deţine recordul de rezistenţă în TOP 10 al tuturor jucătoarelor de tenis aflate în activitate. Sunt suficiente argumente pentru ca, în prima ediţie din noul sezon al emisiunii "Dosar România", de la TVR 1, jurnalista Irina Păcurariu să ne prezinte Fenomenul Halep.

simona_si_irina-1.jpg

Simona Halep, documentar, fenomen, numarul unu mondial, Beijing, performanta, TVR1
Simona Halep și Irina Păcurariu
foto: TVR

Emisiunea vine cum nu se putea mai bine, în contextul în care numele Simonei e de azi pe buzele tuturor. Constănțeanca s-a calificat în finala turneului de la Beijing după 6-2, 6-4 cu Jelena Ostapenko şi a urcat pe primul loc în clasamentul WTA. În 2017, Simona a mai avut trei ocazii de deveni numărul 1 mondial, prima fiind chiar în finala de la Roland Garros, pe care a disputat-o tot împotriva Jelenei Ostapenko. "Nu visam să ajung atât de sus", povestește Simona în emisiunea de la TVR1.
Despre ce însemnnă să fii numărul 1, cine este Simona Halep în conştiinţa publică din România, de ce este Simona un brand şi creează curente de opinie vor vorbi: Ilie Năstase - primul număr 1 din istoria tenisului, jurnalistul Cristian Tudor Popescu, scriitorul Radu Paraschivescu, Aneta Bogdan - specialist în branding, Daniel Dragu - primul antrenor al Simonei Halep, Cristian Mândru - comentator sportiv.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1