Novak Djokovic, relaxare la plajă

Ultima actualizare:

    Liderul ATP, Novak Djokovic, a făcut o baie în mare și a plecatFOTO: Profimedia
Liderul ATP, Novak Djokovic, a făcut o baie în mare și a plecatFOTO: Profimedia

Novak Djokovic, liderul clasamentului mondial ATP, așteaptă redeschiderea circuitului profesionist la casa de vacanță din Marbella. Dacă până acum a stat doar la plajă, de luni se poate antrena.

Pentru că nu are voie să se antreneze – s-a iscat un adevărat scandal când a bătut mingea o oră pe terenul de zgură al clubului local, lunea trecută – Djokovic a profitat de vremea frumoasă și a dat o fugă la plajă. Nu a stat mult, cât să facă o baie în Mediterana, dar a fost surprins de fotografii care îl urmăresc pas cu pas. El a profitat de primele măsuri de relaxare decretate de iberici, care le-au permis locuitorilor să iasă la plimbare sau la plajă. 

Liderul clasamentului ATP, Novak Djokovic a ajuns în Marbella acum câteva săptămâni, pentru a se putea antrena, chiar dacă mai sunt două luni până la sperata reluare a turneelor. El a făcut lunea trecută primul antrenament pe un teren cu zgură al clubului din Marbella, dar a încălcat fără să știe regulile de izolare impuse de Guvernul spaniol. Toată lumea l-a acuzat pe el de acest lucru, dar o zi mai târziu conducătorii clubului de tenis au dat un comunicat prin care și-au asumat întreaga responsabilitate. ”Noi am înţeles că sportivii profesionişti se pot antrena şi i-am acordat permisiunea lui Novak Djokovic să ne folosească facilităţile. După ce am vorbit cu federaţia de tenis ne-am lămurit că trebuie aşteptat până la 11 mai pentru a putea fi folosit terenul de tenis.Am discutat acest aspect cu domnul Djokovic, am decis să reluăm activitatea pe 11 mai. Regretăm că interpretarea noastră greşită a regulilor ar fi putut afecta buna credinţă a dânsului'', se arată într-un comunicat al clubului Puente Romano, unde sârbul a bătut mingea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net