Norocul Simonei Halep

Ultima actualizare:

    Simona Halep  va juca săptămâna  viitoare la St.  Petersburg, unde  va fi cap de serie 1
Simona Halep va juca săptămâna viitoare la St. Petersburg, unde va fi cap de serie 1

Eliminată în primul tur la Australian Open, Simona Halep poate spune că a avut noroc la finalul competiţiei. Prin jocul rezultatelor, ea va rămâne tot pe locul 4 în clasamentul mondial WTA!

Doar două jucătoare ajunse în sferturi la Australian Open ar fi putut să o depăşească pe Simona Halep în clasament, însă ambele au fost eliminate. E vorba de Garbine Muguruza, care ar fi urcat pe locul 4 dacă ar fi ajuns în finala de la Melbourne, şi de Johanna Konta, care ar fi depăşit-o pe româncă dacă ar fi cucerit titlul. Nu a fost, din fericire, cazul, Coco Vandeweghe, în cazul ibericei, respectiv Serena Williams, în cel al britanicei, apărând poziţia jucătoarei noastre.

Totuşi, Top 5 mondial va suferi ceva modificări după competiţia de la Melbourne. Karolina Pliskova a urcat de pe locul 5 pe 3 – cea mai bună poziţie din carieră. Fosta ocupantă a locului 3, poloneza Agnieszka Radwanska, a căzut în afara Top 5 mondial. Locul al cincilea e ocupat de slovaca Dominika Cibulkova. 

La finalul competiţiei de la Antipozi am putea avea un nou lider mondial. Dacă americanca Serena Williams va cuceri titlul, ea o va depăşi în clasament pe Angelique Kerber, actualul număr 1 mondial. 

3 americance în semifinale

Semifinalele feminine de la Australian Open demonstrează că vârsta nu contează atunci când ai valoare. În penultimul act au ajuns trei jucătoare de peste 33 de ani şi una de 25 de ani. În plus, nu mai puţin de trei jucătoare sunt din SUA. Astfel, azi, vom avea meciurile: Venus Williams (36 de ani) – Coco Vandeweghe (25 de ani) şi Serena Williams (35 de ani) – Mirjana Lucic Baroni (34 de ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net