«Năstase m-a întrebat dacă sunt virgină când aveam 16 ani»! Dezvăluirile campioanei americane Pam Shriver

Ultima actualizare:

    Brigitte și Ilie Năstasefoto: Vadim Rufov/Boredpanda
Brigitte și Ilie Năstasefoto: Vadim Rufov/Boredpanda

Ilie Năstase a provocat un adevărat scandal în tenisul internațional, după ce a făcut comentarii rasiste la adresa Serenei Williams, și a strigat înjurături către Johanna Konta în timpul meciului din Fed Cup cu Sorana Cîrstea.

Fostul mare sportiv a fost dat afară de la meci, iar în prezent este anchetat de Federația Internațională de Tenis. Scandalul a continuat când Ilie Năstase, nervos pentru că a fost evacuat, a numit o jurnalistă britanică „proastă” și „urâtă”.

Evenimentele recente au readus în memoria campioanei americane Pam Shriver remarci nepotrivite pe care fostul sportiv le-a făcut la adresa ei, pe vremea când aceasta era adolescentă.


    Pam Shriver, la Wimbledon în 1978foto: Getty
Pam Shriver, la Wimbledon în 1978foto: Getty

Potrivit Daily Mail, Pam, câștigătoare a 21 de titluri de Grand Slam la dublu, susține că avea numai 16 ani când Ilie Năstase a întrebat-o dacă este virgină. „În primii doi ani în turneu, îmi amintesc că tocmai când eram la ultimul meu US Open, la 16 ani, când l-am văzut pe Ilie Năstase, pentru următorii patru sau cinci ani, de fiecare dată când îl vedeam la orice turneu, mă întreba același lucru: «Încă mai ești virgină?»”, a povestit fosta tenismenă.


    Pam Shriverfoto: Getty
Pam Shriverfoto: Getty

„Eram adolescentă, jucam în turneu și a fost un lucru șocant. Nu mă întrebase nimeni acel lucru până atunci. Era un glumeț notoriu și o făcea în glumă, dar îmi amintesc că pe măsură ce am crescut – aveam aproximativ 20 de ani și era a 30-a oară când mă întreba același lucru – i-am răspuns pur și simplu: «Te rog să te oprești, să nu mă mai întrebi asta»”, a mai relatat Pam.

Tenismena spune că de atunci a încetat să o mai întrebe, însă a adăugat: „Acest om nu respectă femeile de foarte mult timp”.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net