Naomi Osaka, prima semifinalistă de la Australian Open, nu o vrea pe Simona Halep adversară

Ultima actualizare:

    Naomi OsakaFOTO: EPA
Naomi OsakaFOTO: EPA

Naomi Osaka este prima semifinalistă a tabloului feminin de la Australian Open 2021. Ea a recunoscut după meci că nu ar vrea să joace contra Simonei Halep.

În sferturile de finală, Naomi Osaka a învins-o cu scorul de 6-2, 6-2, pe taiwaneza Su-Wei Hsieh și va juca în semifinale contra învingătoarei meciului dintre Simona Halep și Serena Williams. Acest meci va începe la ora 10.00.

La interviul de după meci, japoneza – campioană la Melbourne în urmă cu doi ani – a recunoscut că nu și-ar dori-o ca adversară pe Simona. ”Halep, nu prea îmi place să joc împotriva ei. Este jucătoare cu adevărat dificilă, o jucătoare care returnează mingea de fiecare dată. Pentru mine este cu siguranţă o bătălie psihică şi fizică. Bineînţeles, acelaşi lucru este valabil şi pentru Serena. Ea este Serena, o persoană de care mă simt foarte intimidată când o văd de cealaltă parte a terenului. Dar, da, cred că meciul lor din seara aceasta va fi foarte distractiv”, a spus asiatica.

Reținerea ei în ceea ce o privește pe Halep este justificată, având în vedere că e condusă de jucătoarea noastră cu scopul de 4-1 în meciurile directe, în timp ce cu Serena Williams are un palmares pozitiv, 2-1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
PSG Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net