Nadal va juca la Cluj

Ultima actualizare:

    Sala din Cluj va fi  din nou arhiplină la  un meci de tenis
Sala din Cluj va fi din nou arhiplină la un meci de tenis

Clujul este capitala neoficială a sportului românesc, iar acest lucru a fost confirmat de anunţul Federaţiei Române de Tenis, care a certificat zvonurile: meciul de Cupa Davis România - Spania va avea loc la Cluj.

Chiar dacă se va juca în perioada 15-17 iulie, când toate meciurile de tenis se dispută în aer liber, partida cu Spania se va desfăşura în sală dintr-un motiv simplu: nu mai există nici un teren de tenis în România capabil să găzduiască 7.000 de persoane, aşa cum poate sala Polivalentă din Cluj. Aşadar, şi la dorinţa jucătorilor, care s-au simţit mereu bine la Cluj, partida cu ibericii va avea loc în sala care a găzduit mai toate evenimentele importante ale tenisului românesc din ultimii ani. 

Cum din echipa spaniolilor va face parte sigur Rafael Nadal – care are nevoie de această convocare pentru a putea evolua la Jocurile Olimpice – e de aşteptat ca sala să fie din nou arhiplină, aceasta fiind prima vizită a fostului lider mondial în România. 

Tocmai din acest motiv, al prezenţei lui la meci, e sigur că partida nu va avea loc pe zgură, suprafaţa favorită a spaniolilor, dar şi a lui Rafa, campion în ultimele două săptămâni la Monte Carlo şi Barcelona. 

Învingătoarea partidei România – Spania va jucaîn toamnă în barajul pentru promovarea în Grupa Mondială a Cupei Davis. Învinsa va juca şi anul viitor în Grupa I a zonei Euro-Africane a competiţiei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net