N-am făcut surpriza! Marius Copil şi Adrian Ungur, învinşi la Cupa Davis

Ultima actualizare:

    Marius Copil  a stat pe teren  3 ore şi jumătate
Marius Copil a stat pe teren 3 ore şi jumătate

Tenismenii români nu au putut ţine ritmul cu spaniolii, în primele două meciuri ale întâlnirii de Cupa Davis, din turul al doilea al Zonei euro-africane, jocuri disputate la Cluj. Marius Copil a fost la un pas de victorie, însă a cedat pe final, în cinci seturi, în faţa lui Feliciano Lopez, iar Adrian Ungur a pierdut categoric contra lui Bautista-Agut.

Prima zi a confruntării dintre România şi Spania nu a adus nimic bun pentru ”tricolorii”. Meciul de debut, dintre Marius Copil, locul 163 ATP, şi Feliciano Lopez, locul 20 ATP, a fost însă echilibrat şi s-a jucat până în decisiv, întinzându-se pe durata a trei ore şi 27 de minute. Marius a făcut un joc inteligent, reuşind în multe momente să-l surprindă pe iberic, mult mai bine clasat şi mult mai experimentat decât el.

Avem şanse mici la calificare

Totuşi, Lopez a arătat de ce este în Top 20, şi s-a impus, pe final, în cinci seturi, 7-6 (4), 5-7, 6-4, 3-6, 6-3. Adrian Ungur, locul 185 ATP, nu a reuşit să facă mare lucru în faţa lui Roberto Bautista-Agut, tenisman aflat pe poziţia a 15-a în ierarhia mondială. Românul a pierdut în trei seturi, scor 3-6, 2-6, 1-6. Azi, de la ora 14.00, va avea loc meciul de dublu, Florin Mergea/Horia Tecău - Pablo Carreno Busta/Marc Lopez, iar mâine, de la ora 13.00, se vor juca ultimele partide de simplu: Marius Copil - Roberto Bautista Agut şi Adrian Ungur - Feliciano Lopez. Învingătoarea întâlnirii România – Spania va merge în septembrie la barajul pentru Grupa Mondială, în timp ce învinsa va evolua în continuare în Grupa I a Zonei euro-africane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net