A murit Nicuşor Ene, primul antrenor al Simonei Halep

halep-simona-tinuta-roland-garros-01.jpg

Simona Halep i-a adus un omagiu lui Nicușor Ene, primul ei antrenor
Simona Halep i-a adus un omagiu lui Nicușor Ene, primul ei antrenor

Aflată în Dubai, unde pregătește sezonul 2020, Simona Halep a aflat vestea că primul ei antrenor, Nicușor Ene, s-a stins din viață. “O persoană blândă, care nu m-a certat niciodată… Mereu în sufletul meu”, a notat campioana.

Simona Halep a postat următorul mesaj pe contul să de pe Facebook: “...doar ce am aterizat de la Dubai acolo unde am facut pregătirea pentru noul an. De fiecare dată când ajung o sun pe Mama...astăzi apelul s a încheiat cu vestea tristă că Domn Profesor Ene ne a părăsit, o persoană blândă care nu m-a certat nici măcar o dată în toti acei 4 ani în care m-a învăţat absolut tot ce înseamnă tenisul. A fost una dintre cele mai importante cărămizi pe care el a pus-o la această carieră minunată a mea. Mă bucur enorm că a fost alături de mine pe scena de la Constanţa atunci când am sărbătorit trofeul de la Wimbledon. ...mereu în sufletul meu! Dumnezeu să-l ierte!!”, a scris Halep.
Un mesaj de condoleanţe a fost postat şi de Tenis Club Bright, din Constanţa: “De azi lumea tenisului e mai săracă, iar noi am pierdut un membru drag al familiei Tenis Club Bright. Cu mare durere în suflet ne desparţim de domul profesor Nicuşor Ene şi sperăm să îi fie drumul lin către eternitate. R.I.P!”

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1