Multe vedete vor juca la turneul lui Djokovic

Ultima actualizare:

    Novak DjokovicFoto: Guliver/ GettyImages
Novak DjokovicFoto: Guliver/ GettyImages

Proiectul lui Novak Djokovic, de a face un turneu de tenis în mai multe țări din Balcani, prinde tot mai mult contur. Multe vedete au confirmat participarea.

Dominic Thiem, Alexander Zverev şi Grigor Dimitrov sunt doar câțiva dintre tenismenii care vor participa la Adria Tour, competiţie organizată de Novak Djokovici în Balcani, în perioada 13 iunie – 5 iulie, adică în perioada în care circuitul ATP e suspendat. ”Am o veste excelentă, Saşa Zverev a confirmat că va veni la Belgrad”, a declarat Djokovic, luni, în capitala sârbă. Adria Tour se va desfăşura în Serbia la Belgrad (13-14 iunie), în Croaţia la Zadar (20-21 iunie), în Muntenegru (27-28 iunie), în Bosnia la Banja Luka (3-4 iulie) şi se va încheia tot în Croaţia, la Zagreb, în data de 5 iulie, când va avea loc un meci demonstrativ între Djokovic şi bosniacul Damir Dzumhur.

Până acum şi-au mai confirmat participarea austriacul Dominic Thiem, bulgarul Grigor Dimitrov şi sârbul Viktor Troicki, dar lista va fi mai mare, pentru că vor participa 8 jucători, împărțiti în două grupe de câte patru. Cei mai buni doi sportivi din fiecare grupă se vor înfrunta în finală. Djokovic îşi propune prin această competiţie să strângă fonduri pentru proiecte umanitare, el fiind și ambasadorul foarte multor organizații și având, la rândul lui, o fundație.

Așa cum a fost anunțat, toate meciurile se vor disputa cu porțile închise, fără spectatori, dar vor fi televizate. Și deja multe posture TV au cumpărat drepturile de transmisie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net