Mihaela Buzărnescu va participa la turneul de la București

mihaela-buzarnescu-roland-garros-tenis-gettyimages-965177458.jpg

Mihaela Buzărnescu va evolua din nou la turneul bucureștean
Foto: EPA

Patru dintre cele mai valoroase jucătoare de tenis din țara noastră vor fi prezente la BRD Bucharest Open, care se va desfășura la ”Arenele BNR”, între 16 și 22 iulie. Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Ana Bogdan au fost acceptate direct pe tabloul principal, a anunţat Federaţia Română de Tenis.

La turneul WTA din Capitală și-au anunțat prezența, între altele, letona Anastasija Sevastova, spaniola Carla Suarez Navarro, germana Laura Siegemund, croata Petra Martic, estona Kaia Kanepi, slovena Polona Hercog și franțuzoaica Pauline Parmenier. "Cu excepţia Simonei Halep, cele mai bune şi mai în formă jucătoare ale momentului din România sunt pe tabloul principal. Le avem la Bucureşti pe dubla campioană de anul trecut, Irina Begu, dar şi pe Mihaela Buzărnescu, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Ana Bogdan, componente de bază ale echipei de Fed Cup a României, ceea ce mă face să declar, cu convingere, că această ediţie aniversară, este cea de-a cincea, va fi una foarte puternică şi foarte atractivă. Tot turneul, de fapt, se anunţă puternic şi echilibrat, pentru că pe tablou le mai avem pe Sevastova, jucatoare de Top 20, pe Suarez Navarro şi Errani, amble foste jucătoare de Top 10 WTA, precum şi pe fosta câştigătoare a turneului nostru, Anna Schmiedlova”, a declarat preşedintele turneului, Dumitru Hărădău, potrivit frt.ro.

Fostul campion al tenisului a precizat că nu este exclus ca şi Simona Halep să fie prezentă la competiţie. “Să nu excludem posibilitatea de a o avea pe teren chiar şi pe Simona Halep, de două ori campioană la BRD Bucharest Open, care poate primi, dacă solicită, şi noi ne dorim mult ca ea să joace aici, unul dintre cele două wild-card-uri WTA", a adăugat el.

Turneul BRD Bucharest Open se va disputa în perioada 16-22 iulie.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1