Mihaela Buzărnescu o va înfrunta pe Caroline Garcia în primul tur al Miami Open

buzarnescu-mihaela-epa-efe-h_55421313.jpg

Mihaela Buzărnescu o va înfrunta pe Caroline Garcia
Mihaela Buzărnescu o va înfrunta pe Caroline Garcia
Foto: EPA-EFE

Aflată pe locul 137 WTA, Mihaela Buzărnescu s-a calificat pe tabloul principal la Miami Open, urmând a o întâlni pe jucătoarea franceză Caroline Garcia (locul 51 WTA), în primul tur. Învingătoarea din acest meci o va înfrunta în faza următoare pe Simona Halep (locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3), calificată direct în turul al doilea.

Mihaela Buzărnescu a avut ceva emoții în ultima partidă a  calificărilor. Ea a învins-o cu 2-6, 7-6/4, 7-5, marţi, 23 martie, în turul al doilea, pe germana Anna-Lena Friedsam (locul 125 mondial şi cap de serie numărul 22). Românca a fost condusă în decisiv cu 5-2, cu două break-uri, şi a salvat o minge de meci la 2-5. Confruntarea a durat două ore şi 50 de minute.
Pentru calificarea pe tabloul principal al Miami Open, turneu de categorie WTA 1.000, cu premii totale de 3,2 milioane de dolari, Buzărnescu va încasa 10.000 de dolari şi va acumula 30 de puncte în clasamentul mondial.
România mai este reprezentată pe tabloul principal de Simona Halep (3 WTA şi cap de serie numărul 3), Sorana Cîrstea (66 WTA), deja calificată în turul al doilea, şi Irina Begu (74 WTA), care va evolua în primul tur. Programat astăzi, meciul Buzărnescu - Garcia este penultimul, pe terenul 3, ir disputa Begu - Kalinskaia este prima de pe terenul cu numărul 6.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1