Mihaela Buzărnescu, învinsă în finala de dublu la Bogota. Cât va urca în clasament

Ultima actualizare:

    Mihaela Buzărnescu și partenera sa, după finala pierdută la BogotaFOTO: Instagram
Mihaela Buzărnescu și partenera sa, după finala pierdută la BogotaFOTO: Instagram

Mihaela Buzărnescu a pierdut finala de dublu jucată la turneul WTA de la Bogota, acesta fiind cel mai bun rezultat personal din ultimii doi ani.

În Columbia, românca a făcut pereche cu nemțoaica Anna-Lena Friedsam, cele două fiind învinse cu 6-3, 6-4 de Ingrid Neel/ Elixane Lechemia. Cu cele 180 de puncte primite, Buzărnescu va urca 24 de locuri în clasamentul de dublu, până pe poziția 114, pe care o va ocupa de luni. Pentru Buzărnescu, a fost a cincea finală de dublu din carieră. Ea are un titlu, cucerit în 2018, la Strasbourg, cu Olaru.

Din America de Sud, Mihaela va zbura direct la Cluj-Napoca, unde va pregăti importantul meci cu Italia, programat la finalul săptămânii în barajul de menținere în Grupa Mondială a ”Billie Jean King Cup”, noua denumire a Fed Cup. O partidă care va consemna debutul în calitate de căpitan al Monicăi Niculescu, care însă, are un lot”subțire”. Ea nu o va putea folosi pe Simona Halep, retrasă din cauza accidentării, însă nici nu le-a convocat pe Irina Begu (74 WTA) sau pe Raluca Olaru cea mai bine clasată jucătoare de dublu a țării noastre în acest moment (42 WTA). Astfel, echipa României va fi formată în zilele de 16 și 17 aprilie, atunci când e programată întâlnirea cu Italia, din Patricia Ţig (63 WTA), Irina Bara (132), Mihaela Buzărnescu (136), Gabriela Ruse (169) şi Monica Niculescu (174 la simplu şi 55 la dublu).

De partea cealaltă, peninsularele au și ele probleme de lot, cea mai bună jucătoare, Camila Giorgi (80 WTA), fiind în carantină din cauza coronavirusului. Astfel, căpitanul italiencelor, Tathiana Garbin, va miza pentru partida de la Cluj-Napoca pe Martina Trevisan (99 WTA), Jasmine Paolini (103), Elisabetta Cocciaretto (111), Giulia Gatto-Monticone (177) și Bianca Turati (281).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net