Meciul Simona Halep - Elina Svitolina se va juca joi, 11 iulie, la ora 15.00

Ultima actualizare:

    Simona Halep și Elina Svitolina, după finala de la RomaFoto: EPA-EFE
Simona Halep și Elina Svitolina, după finala de la RomaFoto: EPA-EFE

Organizatorii turneului de Mare Șlem de la Wimbledon au anunțat programul meciurilor din semifinalele probei de simplu feminin. Disputa dintre Simona Halep (7 WTA) și Elina Svitolina (Ucraina, 8 WTA) este programată de la ora locală 13.00 (15.00 în România), pe Terenul Central.

După acest meci, în jurul orei 17.00, se va disputa cealaltă semifinală din întrecerea fetelor, dintre Serena Williams (SUA) și Barbora Strycova (Cehia).  

Aflate pe locurile 7, respectiv 8 înaintea debutului turneului londonez,  Simona Halep şi Elina Svitolina se vor întâlni pentru a opta oară în circuitul WTA, iar aceasta va fi prima lor dispută pe iarbă. Ucraineanca are 4-3 în întâlnirile directe, dar ultimul meci a fost câştigat (6-3, 3-6, 6-4) de reprezentanta noastră, în semifinale, la Doha, anul acesta.

Tot mâine, de la ora 19.00, va evolua Raluca Olaru, la dublu mixt, alături de croatul Franko Skugor. Aceștia vor juca împotriva învingătorilor din meciul Peers & Zhang - Lindstedt & Ostapenko. Disputa este programată pe Terenul nr. 1. 

De asemenea, în întrecerea de dublu a juniorilor va juca și Filip Cristian Jianu. Alături de Taha Baadi (Canada), acesta a câștigat cu 6-3, 6-1 disputa de astăzi cu Leandro Riedi (Elveția) și Dalibor Svrcina (Cehia). Cei doi vor juca mâine, de la ora 13.00, pe terenul nr. 5, cu Arthur Fery și Toby Samuel (Marea Britanie).

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net