Marius Copil va deveni tată în februarie 2020

Ultima actualizare:

    Marius Copil și Ramona, iubita luiFOTO: Instagram
Marius Copil și Ramona, iubita luiFOTO: Instagram

Dacă pe plan sportiv lucrurile nu îi merg foarte bine tenismenului Marius Copil, pe cel personal ele sunt perfecte. El a anunțat că în luna februarie a anului viitor va deveni tată de băiat.

Ajuns la 29 de ani, cu două finale ATP în palmares (Sofia și Basel, ambele jucate în 2018), Marius Copil a avut un declin de formă în acest sezon. Rezultatele înregistrate în acest an l-au aruncat pe locul 154 în lume, după ce, la începutul sezonului anunțase că obiectivul este intrarea în Top 50 ATP. Acum, soarele se pare că a ieșit și pe strada arădeanului. El a anunțat, pe Instagram, că iubita lui, Ramona Iacob, este însărcinată, și va naște în februarie 2020 un băiețel.

Marius a dezvăluit că vestea i-a fost dată în luna iunie, când juca la challenger-ul de la Ilkely (Marea Britanie), acolo unde a ajuns în optimi la simplu și în semifinal la dublu. ”Primesc un apel video de la iubita mea. Era foarte entuziasmată și nu stia cum să-mi dea vestea cea mare. După ce mi-a spus ca vom fi parinți, am rămas blocat și nu am mai știut ce să spun de fericire. De fapt, am spus un simplu: interesant...  Realizând ca eram într-o ușoară stare de șoc, mi-a dat puțin timp să înmagazinez informația. M-am ridicat imediat și am fugit către antrenorul meu, Andrei Pavel, care se uita la un meci de tenis, să-i spun vestea cea mare. Eram amândoi foarte fericiți. Am văzut entuziasmul pe fața lui când a început să-mi povestească cum a fost pentru el atunci cand a fost pus în aceeasi situație”, a povestit Marius Copil.

Ramona Iacob, iubita lui Marius Copil, va naște în februarie 2020
Ramona Iacob, iubita lui Marius Copil, va naște în februarie 2020

El a dezvăluit și cum decurge sarcina: ”Ramona se simte foarte bine, are o sarcină ușoară și abia așteaptă momentul magic în care îl va vedea pentru prima dată pe micuțul nostru. Bebelușul își face simțită prezența tot mai mult, îi place să dea din piciorușe, dar în rest este cuminte.  Suntem recunoscători și fericiți pentru minunea cu care am fost binecuvântați! Sper ca de acum încolo sarcina să decurgă fără probleme și să avem o naștere ușoară”, a încheiat Marius Copil.

Mrius Copil devine, astfel, al doilea membru al echipei de Cupa Davis care va fi tată. Până acum, singurul component care avea copil era Florin Mergea, care a are, de asemenea, un băiat. Născut anul trecut în luna octombrie, Noah este nelipsit de la meciurile disputate de tatăl lui și pare deja îndrăgostit de tenis.

image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net