Marius Copil mai realizează o premieră. A urcat pe cel mai bun loc din carieră

copil.jpg

Marius Copil

Cu doar o zi înaintea împlinirii vârstei de 27 de ani, Marius Copil a mai realizat o premieră în carieră: ocupă cel mai bun loc în classamentul mondial ATP.

Marius Copil a urcat o poziției în ierarhia mondială și ocupă acum locul 74 în noul clasament ATP. Aceasta este cea mai bună clasare din cariera jucătorului român care marți va împlini 27 de ani. Arădeanul este singurul român din primii 400 de jucători ai lumii. Al doilea compatriot în această ierarhie este Dragoș Dima. Acesta a coborât un loc și este acum pe locul 464.

La dublu, Horia Tecău e cel mai bine clasat român. El se menține pe locul 11. E urmat de Florin Mergea, care a urcat o poziție, până pe 47.

Loading...

Citește și

  • Jucătorul Marius Copil a urcat şapte poziţii până pe locul 171 ATP, cu 301 de puncte, aceasta fiind cea mai bună clasare din cariera tenismenului român în vârstă de 22 de ani, informează site-ul atpworldtour.com.

  • Fondatorul grupului „Vouă", Adrian Fetecău, a ales pe sprânceană trei fete, a apelat doi vechi prieteni, actorii Marinela Chelaru şi Tudorel Filimon şi a realizat o frumuseţe de sitcom care va începe luni, de la ora 19.30, la Prima TV.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1