Marius Copil deschide balul în meciul România - Maroc, din Cupa Davis

Marius Copil.jpg

Marius Copil
Marius Copil

Tensimenii nu au Paşte. Cei mai valoroşi jucători români participă, în acest weekend, la Cluj, la meciul cu Marocul, din turul secund al Zonei a II-a a Grupei Euro-Africane a Cupei Davis. România e mare favorită.

Aşa cum îşi dorea căpitanul nejucător al echipei noastre, Gabriel Trifu, cel care va deschide balul va fi Marius Copil. Singurul român din Top 100 ATP va avea azi, de la ora 12.00, o sarcină care se anunţă simplă la prima vedere, urmând să joace cu Amine Ahoud, clasat pe locul 699 în lume. Imediat după acest meci va intra pe teren Adrian Ungur. Fost jucător de Top 100, dar căzut acum în afara primilor 500, el va juca primul meci oficial după o pauză de aproape jumătate de an. Adversar îi va fi liderul africanilor, Lamine Ouahab, clasat pe 571.

Mâine ziua va fi deschisă de meciul de dublu, în care Florin Mergea va face pereche cu Marius Copil – cel care îl va înlocui astfel pe Horia Tecău, accidentat. De la ora 11.00, cei doi români vor juca împotriva prechii Ahoub/ Ouahab. Ziua va fi continuată de partida Copil – Ouahab, pentru a fi încheiată de meciul Ungur – Ahoub.

Meciurile vor fi transmise în direct de Telekom Sport şi DigiSport.

România – Maroc, ordinea meciurilor

Sâmbătă (ora 12.00)

Marius Copil – Amine Ahoud

Adrian Ungur – Lamine Ouahab

Duminică (ora 11.00)

Mergea/ Copil – Ahoub/ Ouahab

Marius Copil – Lamine Ouahab

Adrian Ungur – Amine Ahoud

Notă: Se joacă după sistemul cel mai bun din trei seturi

 

Loading...