Marian Drăgulescu a dat gimnastica pe tenis. Motivul inedit

Ultima actualizare:

    Marian Drăgulescu a jucat tenis la Press Cup Dr. Oetker
Marian Drăgulescu a jucat tenis la Press Cup Dr. Oetker

Multiplul campion mondial și european Marian Drăgulescu a fost invitatul special la Press Cup Dr. Oetker, turneu de tenis rezervat jurnaliștilor care a avut loc în perioada 31 mai - 2 iunie la Curtea de Argeș.

„Îmi place să practic aproape orice tip de mișcare, iar tenis am jucat cu plăcere la această bază sportivă frumoasă din Curtea de Argeș. Asta chiar dacă nu mă pricep foarte bine la tenis și nu am mai jucat de câțiva ani de zile. M-am simțit bine, m-am bucurat de atmosferă, de mișcare și mi-a plăcut să văd multă bucurie la acest concurs relaxant. Mă voi antrena, iar la anul promit să joc și mai bine. Îmi place fotbalul, m-am dat și cu parașuta, mă dau cu patinele, practic orice sport”, a declarat Drăgulescu.

„După ce anul trecut am jucat alături de Alina Dumitru, anul acesta am evoluat alături de alt campion mondial și olimpic, Marian Drăgulescu. Ne bucurăm că la Press Cup Dr. Oetker au participat până acum vedete precum Ilie Năstase, Iosif Rotariu, Ilie Bărbulescu, Ana Maria Brânză, Alina Dumitru, iar acum Marian Drăgulescu”, a declarat Alex Schuster, oficial Dr. Oetker.

Cei aproximativ 40 de jurnaliști care au participat la cea de a șasea ediție a Press Cup Dr. Oetker s-au plimbat cu vaporașul pe lacul Vidraru și apoi au participat la Players Party de la hotel Cumpăna. Apoi, în a doua zi, delegația jurnaliștilor a fost la Kids Day de 1 iunie de la Păstrăvăria Brătioara.

„Sper să se îndrepte vremea în sezonul de vară când avem competițiile internaționale. Mă bucur că organizăm pentru a șasea oară Press Cup Dr. Oetker, care a devenit deja o tradiție în Curtea de Argeș. Acest turneu este un preambul pentru turneele internaționale, Argeș Cup under 16, de calendar Tennis Europe, din luna iulie, apoi ITF băieți, Vitality Open Tour, din august. An de an au venit numai vedete la acest turneu, iar acum ne bucurăm de participarea lui Marian Drăgulescu”, a declarat Gheorghe Borțan, Director General Tenis Club Curtea de Argeș.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net