Lovitură de teatru: Simona Halep renunță la o colaborare de trei ani!

Ultima actualizare:

    Simona Halep e cea mai valoroasă reprezentantă a noastrăfoto: gettyimages
Simona Halep e cea mai valoroasă reprezentantă a noastrăfoto: gettyimages

Simona Halep ar putea începe sezonul 2018 fără un sponsor de echipament. Conform celor de la tennis.life, jucătoarea ar fi decisă să nu mai continue colaborarea cu firma Adidas, care o îmbracă în circuit din 2014.

Sursele tennis.life spun că Simona Halep nu și-a reînnoit contractul cu firma germană, iar asta înseamnă, în mod evident, nu doar că cele două părți nu vor mai continua împreună, dar că ea deja a început negocierile cu altcineva.

Contactată de cei de la tennis.life, Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, a dat răspunsul clasic atunci când nu vrei să confirmi evidența: ”No Comment” a scris fosta campioană de la Roland Garros într-un e-mail în care a adăugat că va contacta din nou redacția atunci când va avea ceva de adăugat.

Simona Halep a devenit parte din familia Adidas în aprilie 2014, atunci când a purtat pentru prima dată hainele sponsorului ei la meciul de Fed Cup dintre România și Serbia, de la București. Până la Adidas, Simona era sub contract cu Lacoste.

Conform celor de la tennis.life, neprelungirea contractului dintre Simona Halep și Adidas a survenit din cauza neînțelegerilor de ordin financiar. Firma Germană a propus o sumă de bani, dar reprezentații Simonei au cerut mai mult, având în vedere că românca e lider mondial. Dar cum Adidas deja și-a făcut bugetul pentru 2018, pretențiile jucătoarei noastre nu au putut fi satisfăcute.

Astfel, turneul de la Shenzhen este de două ori interesant. Mai întâi pentru că o vom revedea pe Simona în circuit, iar apoi pentru că vom vedea cu ce echipament va juca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net