Kerber, pe urmele lui Halep?

14-sport-halep-gettyimages-618506908.jpg

Halep ar trăi o poveste de dragoste cu Costa Sponte
Citeste tot despre: 

Pare că vine sezonul nunţilor în circuitul feminin. După ce Click! v-a prezentat semnele unei posibile logodne a Simonei Halep, iată că şi liderul mondial, Angelique Kerber, are aceleaşi gânduri de măritiş.

Cei de la revista germană Sun-Times au descoperit că Angelique şi iubitul ei, Torben Beltz, care îi este şi partener de antrenament, au vizitat recent un magazin de bijuterii, uitându-se mult timp la verighete. De aici şi până la lansarea ipotezei unei nunţi programate anul viitor nu a mai fost mult. De altfel, ziariştii germani scriu că apropiaţii cuplului sunt siguri că liderul clasamentului mondial şi iubitul său se vor logodi în această pauză competiţională.

Aşa cum Click! v-a informat joi în exclusivitate, Simona Halep a purtat la un eveniment promoţional un inel care părea a fi o verighetă, făcând parte din colecţia LOVE a unei cunoscute firme producătoare de bijuterii. Relaţia dintre Simona şi Costa Sponte, deşi ascunsă de ochii lumii, a fost dezvăluită în urmă cu ceva timp de bunica jucătoarei de tenis, care vedea nunta ca un pas normal al relaţiei lor. 

14-sport-coperta.jpg

Ziariştii germani au scris că Angelique Kerber se va căsători
Loading...

Citește și