Iubita i-a purtat noroc

Ultima actualizare:

    Xisca Perello nu a lipsit de la nici un meci susţinut de iubitul ei, Rafa
Xisca Perello nu a lipsit de la nici un meci susţinut de iubitul ei, Rafa

Competiţia masculină de la Australian Open are parte, duminică, de la ora 10.30, în direct la Eurosport, de o finală de vis. Doi titani ai tenisului, Rafael Nadal (30 de ani) şi Roger Federer (35 de ani), ambii aflaţi spre finalul carierelor, vor fi adversari pentru a 35-a oară în carieră. Pentru Nadal e o finală specială, deoarece va fi urmărit din tribună de iubita lui, Xisca Perello.

Deşi joacă la cel mai înalt nivel de 13 ani, deşi a cucerit titlul la ediţia din 2009, Rafael Nadal nu a fost niciodată însoţit de Xisca, frumoasă spaniolă care îi este alături de 12 ani. Acum, aşa după cum a mărturisit Rafa, ea „a primit wild-card” să asiste la meciuri la această întreg sezonul australian. Altfel spus, a decis să îşi rupă o săptămână din programul său pentru a-şi însoţi iubitul, de la începutul anului, în Australia.

În mod normal, tânăra de 28 de ani fuge cât poate de celebritate. Născută, ca şi Rafa, în insula Palma de Mallorca, ea nu a dezvăluit nimănui ce iubit celebru are, deşi acesta cucerea titluri de Grand Slam pe bandă rulantă. Abia după câţiva ani, când Nadal era în vârf de formă, o colegă de facultate i-a văzut împreună, iar secretul a fost dezvăluit: unul dintre cei mai doriţi burlaci din lume era chiar iubitul unei studente din facultatea de acolo, din Londra, unde studia managementul afacerilor şi îşi lua un Master în engleză.

De-a lungul timpului, a fost foarte rar în tribune la meciurile spaniolului şi de obicei doar în momentele în care simţea că acesta avea nevoie de ajutorul ei, când revenea după accidentări sau când încerca să stabilească noi recorduri. Aşa se întâmplă şi acum, când Nadal a venit în Australia după un sezon de coşmar, doar cu gândul de a nu se face de râs şi a ajuns, iată, în finală primului turneu de Grand Slam al anului. Iar multă lume o consideră talismanul norocos al spaniolului, căci, într-adevăr, Rafa parcă este altul atunci când ea este în tribună. Dacă va fi la fel şi azi, contra lui Federer, vom vedea în direct de la ora 10.30, în direct pe Eurosport.

Mirka Federer, lider de galerie


    Mirka trăieşte la maximum  punctele
Mirka trăieşte la maximum punctele

Şi Roger Federer este un exemplu de familist în tenisul mondial. Elveţianul e căsătorit din 2009 cu Miroslava Vavrinec, fostă jucătoare profesionistă de tenis, cu care are două perechi de gemeni: fetele Myla Rose şi Charlene Riva, născute în iulie 2009, şi băieţii Leo şi Lennart, născuţi în 2014. De altfel, tenisul i-a şi apropiat, povestea de iubire născându-se la JO din 2000, de la Sydney. Chiar dacă au patru copii care îi însoţesc în aproape toate deplasările, acest lucru nu o împiedică pe Mirka să fie prezentă la toate meciurile disputate de soţul ei.


    Roger Federer
Roger Federer

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net