Irina Begu, vacanță exotică la Oceanul Indian

Ultima actualizare:

    Irina Begu, în vacanțăFOTO: Instagram
Irina Begu, în vacanțăFOTO: Instagram

Irina Begu se bucură în aceste zile de o vacanță de vis pe care nici măcar pandemia de coronavirus nu a putut să o dea peste cap.

După cum rezultă din fotografiile postate pe Instagram, Irina Begu se bucură de apa Oceanului Indian și de razele soarelui într-un resort exclusivist îndepărtat de România. Ea a mărturisit în comentariile de pe rețeaua socială că acolo este locul pe care nu l-ar mai părăsi dacă ar putea. Irina, care acum ocupă locul 76 în clasamentul mondial, va relua curând pregătirile pentru noul sezon, despre care nimeni nu poate afirma cu siguranță când va începe.

Irina Begu s-a bălăcit pentru un an întreg
Irina Begu s-a bălăcit pentru un an întreg

Pentru româncă, anul 2020 a fost unul oscilant. Început prost, ceea ce a dus la ieșirea din Top 100 WTA, el a continuat strălucitor pentru ea. Titlul cucerit în prima săptămână din martie, la challenger-ul de 125.000 de dolari de la Indian Wells, nu doar că i-a adus invitația pentru a juca la turneul mare, din circuitul WTA, dar și punctele necesare revenirii în prima sută mondială. Din păcate, Indian Wells-ul a fost prima competiție din multele anulate de pandemie, dar ea a rămas de atunci între cele mai bune 100 de jucătoare ale lumii. Loc confirmat și de prestația de la Praga, acolo unde a fost eliminată abia în semifinale de prietena ei, Simona Halep, cea care avea să cucerească și trofeul.

Bicicleta este mijlocul de locomoție în resort
Bicicleta este mijlocul de locomoție în resort
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net