Irina Begu, vacanță exotică la Oceanul Indian

irina_begu_vacanta_2.jpg

Irina Begu, în vacanță
Irina Begu, în vacanță
FOTO: Instagram
Citeste tot despre: 

Irina Begu se bucură în aceste zile de o vacanță de vis pe care nici măcar pandemia de coronavirus nu a putut să o dea peste cap.

După cum rezultă din fotografiile postate pe Instagram, Irina Begu se bucură de apa Oceanului Indian și de razele soarelui într-un resort exclusivist îndepărtat de România. Ea a mărturisit în comentariile de pe rețeaua socială că acolo este locul pe care nu l-ar mai părăsi dacă ar putea. Irina, care acum ocupă locul 76 în clasamentul mondial, va relua curând pregătirile pentru noul sezon, despre care nimeni nu poate afirma cu siguranță când va începe.

irina_begu_vacanta.jpg

Irina Begu s-a bălăcit pentru un an întreg
Irina Begu s-a bălăcit pentru un an întreg
FOTO: Instagram

Pentru româncă, anul 2020 a fost unul oscilant. Început prost, ceea ce a dus la ieșirea din Top 100 WTA, el a continuat strălucitor pentru ea. Titlul cucerit în prima săptămână din martie, la challenger-ul de 125.000 de dolari de la Indian Wells, nu doar că i-a adus invitația pentru a juca la turneul mare, din circuitul WTA, dar și punctele necesare revenirii în prima sută mondială. Din păcate, Indian Wells-ul a fost prima competiție din multele anulate de pandemie, dar ea a rămas de atunci între cele mai bune 100 de jucătoare ale lumii. Loc confirmat și de prestația de la Praga, acolo unde a fost eliminată abia în semifinale de prietena ei, Simona Halep, cea care avea să cucerească și trofeul.

irina_begu_vacanta_1.jpg

Bicicleta este mijlocul de locomoție în resort
Bicicleta este mijlocul de locomoție în resort
FOTO: Instagram
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1