Irina Begu și Monica Niculescu deschid balul pentru tenisul românesc

Ultima actualizare:

    Irina Begu în actiuneFOTO: Sportpictures.eu
Irina Begu în actiuneFOTO: Sportpictures.eu

După o pauză care a trecut parcă mai greu decât de obicei, tenisul mondial revine în prim plan și, odată cu el, emoțiile noastre. Pentru că ele vor veni de sâmbătă, din prima zi a circuitului feminin.

Irina Begu și Monica Niculescu sunt tenismenele românce care vor juca primele în circuitul profesionist feminin WTA. Ambele vor evolua azi, în primul tur al calificărilor turneului de la Shenzhen, o competiție cu amintiri foarte plăcute pentru noi, românii. Irina Begu, desemnată cap de serie numărul 5, va juca împotriva elvețiencei Stefanie Voegele, în timp ce Monica Niculescu, care este a opta favorită a acestei faze a întrecerii, o va întâlni pe americanca Nicole Gibbs. Ambele partide sunt programate în timpul dimineții. Direct acceptată pe tabloul principal este Sorana Cîrstea, care își va afla sâmbătă adversara.

Turneul de la Shenzen este unul cu amintiri foarte plăcute pentru români, după ce Simona Halep s-a impus în 2015 și în 2018 la simplu, dar și la dublu o dată, alături de Irina Begu, în 2018.

Duminică, vor intra pe teren alte două românce, de data asta în calificările turneului de la Auckland. Ana Bogdan va juca împotriva italiencei Gatto - Monticone, în timp ce Irina Bara o va întâlni pe belgianca Ysaline Bonaventure.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net