Irina Begu s-a oprit în ”sferturi” la Open-ul bucureștean

begu-irina-bucuresti-sport-pictures_rps2913m.jpg

Irina Begu a fost învinsă deși a dominat debutul meciului cu Laura Siegemund
Irina Begu a fost învinsă deși a dominat debutul meciului cu Laura Siegemund
Foto: Sport Pictures

Câștigătoare la simplu în 2017, Irina-Camelia Begu (112 WTA) s-a înclinat (5-7, 2-6) în fața Laurei Siegemund (Germania, 77 WTA, cap de serie 6), în sferturile de finală ale BRD Bucharest Open.

Bucureșteanca a început bine meciul, conducând cu 5-3 în primul set. Din acel moment, însă, nemțoaica a izbutit să revină în joc. Ea a profitat și de faptul că Irina Begu a avut nevoie de îngrijiri medicale (s-a rănit la un deget). Și s-a impus cu 7-5. Actual secund a fost unul fără istoric.  
În penultimul act al turneului, Laura Siegemund o va înfrunta pe câștigătoarea meciului Patricia Maria Ţig (fără clasare) – Kristyna Pliskova (Cehia, 92 WTA, cap de serie 8), programat în această seară. 
În cealaltă semifinală și-a asigurat prezența Elena Ribakina (Kazahstan, locul 106 WTA), învingătoare cu 7-6/4, 6-3 în meciul cu  favorite numărul 2, sportiva slovacă Viktoria Kuzmova (54 WTA). Ea o va avea ca adversară pe câștigătoarea ultimului sfert de finală de astăzi, Barbora Krejcikova (Cehia,132 WTA) – Martina Di Giuseppe (Italia, 211 WTA).

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1