Ion Ţiriac vinde turneul ATP de tenis de la Bucureşti

Ultima actualizare:

    Ion ŢiriacFOTO: David Muntean
Ion ŢiriacFOTO: David Muntean

O veste a lovit ieri ca un trăsnet: una dintre cele mai de tradiţii competiţii sportive din România, turneul de tenis din Bucureşti, va dispărea! Ion Ţiriac, patronul competiţiei, a anunţat că scoate la vânzare licenţa, aşa că acesta e ultimul an în care vom mai vedea stelele tenisului profesionist în acţiune în România.

"Turneul este de vânzare. E ultima oară când mai vedeţi acest turneu. Eu nu pot să-mi bat joc de imaginea mea, într-un sport în care am fost cineva. Ce să facem? Să facem grevă? Să ne ducem în faţa Guvernului? Nu moare nimeni. Viaţa merge înainte. Ne-am chinuit 21 de ani, dar aşa nu se mai poate”, a declarat Ţiriac într-o conferinţă de presă susţinută ieri. Colac peste pupăză, deşi e ultima ediţie dintre cele 21 disputate până acum, spectatorii vor avea cele mai proaste condiţii de vizionare a meciurilor. Totul din cauza avizelor ISU, care au închis şi Arena Centrală din Parcul cu Platani, astfel că partidele vor avea loc pe arenele secundare.Vor fi unite două terenuri pentru a se pune o tribună de aproape 1.800 de locuri, astfel încât să se „inventeze” o arenă centrală. Evident, vor mai exista în total vreo mie de locuri în tribunele teernurilor învecinate. În aceste condiţii, numărul biletelelor care vor fi vândute pe zi vor fi de doar 2.000, costul lor variind între 20 şi 75 de lei. Turneul va avea loc în perioada 16-24 aprilie.

Printre vedetele care vor fi prezente la Bucureşti în primăvară, se numără Fernando Verdasco, Ivo Karlovic, Marcos Baghdatis sau campionul anului trecut, Guillermo Garcia-Lopez.

Cu ocazia aceleiaşi conferinţe de presă, Ion Ţiriac a anunţat că inaugurarea terenului de hochei pe gheaţă de la Otopeni va fi ultima investiţie făcută în România. „A costat 3 milioane de euro. Cu asta am terminat”, a spus Ţiriac.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net