Ion Țiriac, pilotul personal al Simonei Halep. Unde au zburat cei doi

simona_halep_ion_tiriac_pilot_avion.jpg

Simona Halep l-a avut pe Ion Țiriac ca pilot în avionul particular care a dus-o la Cluj
Simona Halep l-a avut pe Ion Țiriac ca pilot în avionul particular care a dus-o la Cluj
FOTO: Instagram

Simona Halep a plecat marți dimineață la Cluj, iar condițiile de zbor au fost cu totul speciale. Chiar Ion Țiriac a fost pilotul avionului.

Pentru Simona Halep, ziua de marți a fost una specială. Ea a avut programată o întâlnire cu copiii la un club din Cluj-Napoca, Winners Sports Club. Pentru a ajunge la timp, Simona Halep a plecat spre orașul ardelean cu avionul. Nu orice fel de avion, ci cel particular al lu Ion Țiriac, care a fost și pilotul aeronavei.

De altfel, la Winners Club erau invitați, alături de Simona Halep, și Ilie Năstase și Ion Țiriac. În avion mai erau prezenți George Cosac, fostul președinte al Federației Române de Tenis, dar rămas un apropiat al omului de afaceri, și Alina Tecșor, antrenoarea echipei de Fed Cup. Cei doi au fost prezenți la Cluj în calitate de vicepreședinți ai FRT.

Acțiunea de la Winners Club s-a adresat copiilor cu vârste cuprinse între 3-7 ani. ”Copiii vor avea ocazia să cunoască legendele tenisului şi să schimbe cu fiecare dintre ei mingi pe terenurile clubului nostru. Ceea ce au realizat până astăzi aceşti trei sportivi pentru tenisul din România poate fi egalat şi continuat de copiii care fac astăzi cunoştinţă cu performanţele lor”, anunțau organizatorii evenimentului săptămâna trecută.

Loading...