Ion Țiriac, pe litoral cu o brunetă misterioasă! Fostul tenismen s-a relaxat pe plaja milionarilor, în Mamaia

Ultima actualizare:

    Bruneta și-a  pus telefonul  pe abdomenul  milionarului Fotografii: Mihai Ionescu
Bruneta și-a pus telefonul pe abdomenul milionarului Fotografii: Mihai Ionescu

Are bani să-i întoarcă cu lopata, dar preferă Litoralul românesc! Ion Ţiriac a fugit de zilele toride din Capitală să se relaxeze pe plaja milionarilor de la Mamaia! Fostul mare tenisman nu s-a bronzat singur, ci împreună cu o brunetă sexy, care a întors toate privirile de pe plajă!

La 82 de ani, Ion Ţiriac este într-o formă de invidiat! Milionarul a scăpat de canicula din Bucureşti şi a mers, în weekend, să se relaxeze pe plaja milionarilor de la Mamaia, acolo unde îşi face veacul de mai mulţi ani. Ion Ţiriac preferă Litoralul românesc în detrimentul destinaţiilor exotice din afara ţării. În fiecare an, fostul mare tenisman semnează condica pe plaja milionarilor de la Caelia, unde fostul fotbalist Ciprian Marica deţine un complex de apartamente. Tot acolo are un apartament şi colegul lui, Ilie Năstase, aşa că Ţiriac are cu cine se întreţine.


    Ion Țiriac  a venit însoțit  de o brunetă  sexy la plajă
Ion Țiriac a venit însoțit de o brunetă sexy la plajă

Fostul mare sportiv a fost surprins de fotoreporterii Click!, în weekend, în timp ce se relaxa pe un şezlong plasat ilegal chiar la malul mării, pe plaja milionarilor. Nici de această dată, Ion Ţiriac nu a venit singur, ci însoţit de o brunetă sexy, misterioasă, care i-a ţinut companie la şedinţa de bronzat. Aceasta părea să aibă o relaţie destul de apropiată cu milionarul, căci la un moment dat tânăra şi-a amplasat „strategic” telefonul chiar pe abdomenul acestuia.


    Bodyguarzii nu  l-au scăpat din  ochi pe Țiriac
Bodyguarzii nu l-au scăpat din ochi pe Țiriac

Cei doi au stat câteva ore bune la plajă, sub atenta supraveghere a bodyguarzilor, cu tricoul pe ei însă. La orele prânzului, Ion Ţiriac, care-şi menţine silueta de sportiv şi la 82 de ani, nu s-a ferit să ia noua plajă din staţiunea Mamaia la picior, chiar dacă distanţa până la hotel nu era de ici de colo, pentru a merge împreună cu bruneta să servească masa.


    Bodyguarzii nu  l-au scăpat din  ochi pe Țiriac
Bodyguarzii nu l-au scăpat din ochi pe Țiriac

S-a despărţit de Irina Deleanu

Ion Ţiriac s-a despărţit, recent, de Irina Deleanu, fosta mare gimnastă, în vârstă de 45 de ani. În ultima vreme cei doi erau nedespărţiti şi apăreau împreună la toate evenimentele, drept pentru care presa mondenă a speculat că cei doi ar avea o relaţie. Pe 9 mai însă, Irina Deleanu, care este preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică, a lipsit de la ziua marelui tensiman, sărbătorită de acesta la Madrid, unde organizează un turneu de tenis.


    Ion Țiriac,  alături de fosta  iubită, Irina  Deleanu
Ion Țiriac, alături de fosta iubită, Irina Deleanu

De altfel, Irina Deleanu a ţinut să comenteze pe marginea despărţirii ei de Ion Ţiriac. „Am râs pentru că m-a distrat foarte tare când s-a scris că l-am părăsit. Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Ţiriac? Ne vedem când e nevoie, avem întâlniri de bussines. Avem o relaţie bazată pe respect. M-a ajutat de-a lungul anilor. Şi mai ales cu fiica mea, Antonia, care are diabet, descoperit în urmă cu trei ani şi face insulină de patru ori pe zi. M-a ajutat mult cu tratamente în străinătate”, a spus Irina Deleanu.

Citește și:

Ion Ţiriac a fost bolnav de Covid la 82 de ani: "Am avut norocul norocului”

Ion Țiriac a împlinit 82 de ani. Cele mai importante 3 femei din viața lui: cu una s-a însurat, celelalte i-au dăruit copii

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net