Îngheţata, secretul victoriei Simonei

Ultima actualizare:

    Simona Halep  va juca în turul  doi astăzi contra  cehoaicei  Lucie SafarovaFoto: Getty Images
Simona Halep va juca în turul doi astăzi contra cehoaicei Lucie SafarovaFoto: Getty Images

Simona Halep a făcut furori la US Open, prin victoria cu 6-0, 6-2 obţinută în faţa belgiencei Kirsten Flipkens în primul tur. Ea le-a dezvăluit ziariştilor prezenţi ce a făcut diferit acum faţă de partidele precedente.

„Până acum, am mâncat numai plăcintă la desert. Dar cu o zi înaintea meciului cu Flip­kens, am mâncat o îngheţată uriaşă pe stradă. A fost minunată. Am mâncat una dublă, cu ciocolată”, a explicat Simona celor prezenţi. Ea a reafirmat că nu şi-a propus în mod special să cucerească titlul la actuala ediţie a US Open, ci doar să joace foarte bine: „Mi-aş dori să câştig aici, dar nu e uşor să mă gândesc la asta. E doar primul tur. Mai am multe meciuri în faţă, iar cel din runda viitoare va fi foarte tare. Probabil că voi reuşi să cuceresc un titlu de Grand Slam în carieră. Nu ştiu când şi nu ştiu dacă se va întâmpla acest lucru, dar sunt aici să muncesc din greu, să devin din ce în ce mai bună”. Halep a povestit şi cum s-a simţit în parcul de distracţii de la Cincinnati: „La Cincinnati m-am dat în roller coaster. A fost prima dată în viaţă şi cu siguranţă ultima. Am simţit că mor”.

Duelul româncelor a avut loc miercuri seară

Miercuri seară, după închiderea ediţiei, a avut loc meciul româncelor din turul secund de la US Open. Ana Bogdan şi Monica Niculescu au jucat pentru calificarea în turul al treilea al ultimului turneu de Grand Slam al anului. A fost prima întâlnire dintre cele două jucătoare. Ana Bogdan e revelaţia actualei ediţii a US Open. Ea a intrat în competiţie din calificări şi a ajuns în premieră pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam, acolo unde, în primul tur, a eliminat-o pe Sorana Cîrstea.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net