Înfrângere dramatică pentru Tecău la Turneul Campionilor

horia_tecau_jean_jlien_rojer.jpg

horia tecau jean julien rojer
Tecau si Rojer in actiune
FOTO: Guliver/ GettyImage

Horia Tecău şi partenerul lui au pierdut la Turneul Campionilor după ce au salvat 11 mingi de meci

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au parte de o ediţie dramatică la Turneul Campionilor. Ei au pierdut al doilea meci la limită, dar nu s-au predat decât la cea de-a 12-a minge de meci.

Învingători la turneul londonez în urmă cu doi ani, Horia Tecău şi Jean Julien Rojer sperau să repete succesul la această ediţie. Numai că norocul nu este deloc de partea lor. Ieri, ei au fost învinşi cu scorul de 7-6, 7-6 de liderii mondiali Henri Kontinen şi John Peers. Meciul a fost dramatic, perechea româno-olandeză salvând nu mai puţin de 11 mingi de meci înainte de a se preda. A fost al doilea eşec suferit de Horia şi coechipierul său la actuala ediţie a Turneului Campionilor. Luni, ei fuseseră învinşi cu 6-1, 6-7 (7), 8-10 de francezii Pierre-Hugues Herbert şi Nicolas Mahut. Se poate spune că şi ghinionul a avut parte lui de vină în aceste eşecuri, căci toate seturile pierdute au fost în tie-break, acolo unde norocul are un rol important.

În ultima partidă din grupă, Tecău şi Rojer vor evolua, mâine, contra perechii Ryan Harrison/ Michael Venus. În funcţie de jocul rezultatelor, e posibil ca Horia şi partenerul său să obţină in extremis calificarea în semifinale.

loading...
Loading...

Citește și